![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
Windows XP Pro SP2
שלום, רציתי לדעת איזה חנויות מוכרות את ה Windows XP Pro SP2 ( או אפילו בלי ה Service Pack, אבל עדיף עם ) וכמה זה עולה +-.
עוד משהו, אפשר להתקין את זה על עד 2 מחשבים וזה ישאר חוקי, לא ? תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
ttp://zap.co.il/model.asp?model_id=377516 המחיר הכי זול הוא 770 שקל.
לדעתי אם אתה רוצה שזה יהיה חוקי מותר להתקין רק על מחשב אחד |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתה צריך לעשות את הvalid אל תדאג microsoft לא כאלה שמוקים גדולים הם יתנו לך להתקין את זה על 2-3 מחשבים...
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא על זה, אני שמעתי שבלי שום קשר זה מותר עד 2 מחשבים להתקין את המערכת הפעלה והיא עדיין תחשב כחוקית, זה נכון ?
|
![]() |
![]() |
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מערכת הפעלה חוקית נקבעת לפי המספר הסידורי,
אתה יכול להתקין את אותו מספר הסידורי על כמה מחשבים שאתה רוצה וזה ישאר חוקי, למשל אני לקחתי את הוינדוס שלי מחבר וכמובן שהעותק לא חוקי, אבל למזלי מצאתי מספר סידורי חוקי ששוטט לו ברחבי האינטרנט, ועכיוש יש לי וינדוס חוקי ![]() ![]() ואני מקבל עדכונים ותמיכה והורדות חופשי ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
יש לי מספר עותקים חוקיים ואני אומר לך מנסיון שהם יתעלמו ויתנו לך להתקין את המערכת על 2-3 מחשבים... אבל אל תחשוב שיש לך עותק ותוכל להתקין על כל מחשב שתרצה... הם ינעלו לך את הסיריאל...
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
בשביל מה BSA עושים בדיקות בחברות? הם בודקים אם לכל מחשב יש רישיון משלו! כל מחשב צריך רישיון משלו אלא אם כן זה רישיון גלובאלי של 20-30 מחשבים שעולה הון תועפות! |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
lol, טוב שאתה נזכר לקנות
![]() עוד מעט יוצא Vista, אבל בכל זאת, יש לך כ"כ הרבה חנויות שמוכרות KSP NOACOMP.. |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |