![]() |
# 1 |
Guest / אורח
|
עיצוב הוסט חדש
שלום חברים אני חדש כאן...
הכנתי עיצוב הוסט חדש הוא מוצע למכירה מי שמעוניין שייצור קשר בפרטי ויקבל פרטיים אישיים ליצירת קשר... מחיר זול מאוד! טוב ניגש לעיצוב..: http://img241.imageshack.us/img241/3...49115132su.jpg העיצוב כמובן מגיע עם פלאש לפי בקשת הלקוח...ושיפורים גם לפי בקשת הלקוח... בצד ימין למעלה יהיה שם משהו על הכחול הזה בפלאש...לא להגיד שזה ריק חחחח ולגבי המסגרת לא להתייחס לגזרים פשוט שחכתי לעשות אותה מקודם אז עשיתי חפיף כזה ... בקרוב אציג עוד עיצובים חדשים.. תגובות בבקשה.. Last edited by -LG-; 25-04-06 at 20:46.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
לא ממש אהבתי,הלוגו בכלל לא מיוחד,כל השאר לא משו,
כמובן זו דעתי ,אל תפגע ,אולי אחרים אוהבים את זה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
פשוט וחלק,חמוד אבל לא מיוחד.
לילה טוב,דניס ברסקי.
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לא ממש יפה חמוד.. דרוש הרבה שיפור.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
אחי..שמע..המבנה טוב מאוד..אבל לא אהבתי ממש את הצבעים כי זה מוזר כזה מצד אחד מלא אפקטים ומצד אחד חצי ריק..לאדע..בכל מקרה בהצלחה :]
|
![]() |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
לא אהבתי, יותר מדי צבע אחיד
לטעמי למכירה זה עדיין לא, נראה יותר מדי ממודרך כזה וילדותי, מצטער אם פגעתי. הערה חשובה: שאתה מתכנן משהו לפלאש רצוי שתעשה את הפלאש גם אם זה לא אתה.
# 7 |
משתמש חדש
|
לא אהבתי ממש חוץ מהמבנה...אני יעצב עיצוב הוסט על אותו מבנה
|
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש חדש
|
לא משהו אחי..
אבל תמשיך לנסות.. יש יותר מדי "מרווח" זה גם אין יותר מדי דברים כאילו הוא פשוט. גם הסמל של הלינוקס וכל הדברים האלה זה כבר דברים רגילים.. בכל עיצוב כמעט יש אותם תנסה משהו חדש ![]()
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
גס וזוהר מדי. גם יותר מדי מרווחים. ואני לא חושב שהחיבור בין חיפוש דומיין לבין התחברות קיים..
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
לא משהו.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|