![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
[PHP] ORDER BY
יש לי שאלה .. :]
נכון בשאילתה.. שעושים ORDER BY אז זה בתוך הטבלה עצמה.. אבל אני בונה תחרות אתרים .. ואני עושה אותה לפי הצבעות .. וההצבעות נמצאות בטבלה אחרתת.. topsite_votes והשאילתה שאני עושה עליה זה topsite_sites ואני רוצה לסדר את האתרים לפי הצבעות.. איך ניתן לעשות את זה ? |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
בטח שאפשר
PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
בכל מקרה זה אפשרי, אתה צריך למשוך שני טבלאות בשאילתא אחת. אני יבדוק איך עושים את זה בדיוק ואז יערוך. עריכה: הינה ככה PHP קוד:
Last edited by LosNir; 21-04-06 at 21:56.. |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
מה זה הנקוה .column ?? ולמה יש פעמיים FORM ? |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אבל אחרי הנקודה תרשום את השם של השורה בטבלה. פעם from כי זה מוציא שורה מטבלה ואז אתה רושם עוד פעם מאיזה טבלאות (על פי הסדר שמהם הוצאת. שוב , בחיים לא ניסיתי את זה, אז אין לי שמץ אם זה באמת יעבוד לך, בהצלחה בנסיון
![]() |
# 7 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
מה הרעיון לעשות הצבעה בטבלה אחרת?
![]() מה יש בטבלה של ההצבעות? 3 עמודות של כניסות לאתר והצבעות, ו ID?(ו מספר האתר, סליחה 4) מה הרעיון של זה? סתם 2 עמודות יותר, ממש לא יעיל ולא מוצרך. אבל אם בכל זאת אתה עושה אז הינה מדריך על JOIN(איחוד טבלאות לשאילה אחת): http://www.webmaster.org.il/guide.as...sql&class=join |
![]() |
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
העמודות הם גם ip . רק בשביל זמתי את זה בטבלה נפרדת , כדי לעשות בדיקה נגד רמאויות, שזה מאוד חשוב וחייב לעשות לזה טבלה נפרדת. ותודה על המדריך , אני יקרא אותו דקה. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
אני מבין מה אתה מתכוון לעשות, רק תחשוב שהתטבלה של ה IP מתאפסת כל 24 שעות, אז כל 24 שעות תאפס את ההצבעות? יש טבלה של IP שנישמר בה ה IP+לאיזה אתר הצביעו, שמתאפסת כל 24 שעות ואם מישהו הצביע לאתר ונכנס שוב לעמוד ההצבעה אתה בודק בה אם ה IP שלו קיים בטבלה וגם הוא הצביע לאותו האתר אתה אומר לו שהוא הצביע היום. ואם לא אז אתה מראה טופס הצבע ואחרי שהוא מצביע אתה מוסיף. ובאותו זמן בטבלה של האתרים אתה מוסיף לאתר שהצביעו לו+1 בהצבעות(זאת אומרת עוד הצבעה). ככה בונים את זה.. לא ממש הבנתי מה רצית להשיג בזה שהיית שומר בטבלה של ה IP את ההצבעות.. תחרות שמתאפסם כל 24 שעות? ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
טוב שאמרת לי זה עוד היה קורה שהתחרות היית מתאפסת כל יום :\ תודה אחי ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |