![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
דירוג מסחר: (0)
|
צריך שירות ב sms
אני צריך אדם אשר אוכל לעבוד איתו
והוא יספק לי שירות sms השירות יהייה שישלחו sms למסר ועם מילה כלשהי וזה יתרום כסף התרומה היא למען אתר שאני פותח באתר אנחנו מתרגמים מערכות מוכנות,משפרים ואנחנו מפיצים את התרגום בחינם צוות האתר רוצה לקנות דומיין ישראלי,עיצוב,איחסון אך אין לנו מספיק כסף לכל זה לכן אנחנו רוצים שאנשים יוכלו לתרום (אם הם ירצו כמובן) וכך נוכל להשיג את הסכום שצריך ונוכל לפתוח את האתר במהירות האפשרית אחרי הכל אנחנו תורמים לאנשים (עוזרים להם עם התרגום) ואולי יש כאלה שירצו לתרום לנו לכן צריך אדם אשר יכול לספר את השירות ושיתן לנו לפחות 50% מכל sms תודה ויום נעים,אורי (פרטים ליצירת קשר בחתימה) |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
לדעתי אתה צריך לדבר אם עידן צרור,הוא מתמחה בכל ה SMS וזה.
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אבל הוא אומר שרק אם זה יצליח (ישלחו הרבה sms) אז אני יקבל רק 30% וזה כלום אם ישלחו 5ש"ח-נקבל 1.5 ש"ח 10ש"ח-נקבל 3 ש"ח 15ש"ח-נקבל 4.5 ש"ח ככה שהתרומה נהיית מזערית ביותר (אחרי הכל זה לא בישבילי זה יותר בישבילכם מאשר בישבילי) |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
אינך יכול לקבל יותר מ 30% הרוב הולך לחברות הסוללר.
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אך יש כאלה שנותנים אחוזים גבוהים יותר (לא אפרט אך יש כאלה שנותנים אחוזים גבוהים מאוד,אך עובדים עם יותר מידי אנשים לכן לא מעוניינים לעבוד עם עוד אחד) |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! דירוג מסחר: (0)
|
תראה לי משהו שמביא לך מעל 30% ותקבל מה שאתה רוצה(אנשים מפה מהפורום), ואל תגיד להם שאתה רוצה רק כדי להראות לי, אלא שתביאו לך.
כי הם עצמם מקבלים 33% ועידן הוא היחידי שמביא הכי הרבה(30%), אורי יכול להיות מקבל יותר מ 33% כי יש לו הרבה שירותים, זאת אומרת יותר כסף מה SMS, זאת אומרת הגדלת אחוזים. אבל עדיין לא יביאו לך מעל ל 30%. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|