|
![]() |
# 1 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
להלן ביקורת, light-era.net לפרטיים מלאים:
אהלן הוסטס,
![]() נעים מאוד, עידן צרור. אתמול בשעה 3 וחצי בערך התקשרתי לרונן אמרתי לו שאני מעוניין להזמין 2 דומיינים. הוא אמר לי אחלה, נתן לי את הפרטיים אמרתי לו שבערך עד 6 ורבע וחצי אני אפקיד לו. בשעה 6 וחצי בערך אחי הפקיד את הכסף לחשבון של רונן, התקשרתי לרונן אמרתי לו את העניין שלחתי לו במייל את הדומיינים, באותו שנייה הוא הזמין לי את הדומיינים. לאחר מכן, אמר לי שבערך מחר יהיה מוכן. בשעה 1 בלילה כן, לאחר כמה שעות הדומיינים התעדכנו+עבדו כמו שצריך. נתן לי שירות בעוד מס' דברים(לא חושב שצריך לציין) עכשיו הדומיינים הגיעו אתמול מהרגע הזה-->רונן (מנהל החברה) יכול להגיד לי להת'. אבל כמו שרואים מנהל רציני, אוהב לעזור פנה אלי ושאל עם הכל בסדר ועם אני מסתדר. רונן אני מקווה שאתה מופתע להלן קישור לאתרו: www.light-era.net אני מקווה ויישר כוח ונראה עוד המון אנשים כמוך עלה והצליח. ![]() ![]()
מתאורר / יצא בחוץ
|
בהחלט בנאדם טוב.
|
![]() |
# 3 |
אחראי פורום
|
נשמע בן אדם טוב.
(אגב עידן השרתים שלך חזרו ![]()
הוסטסניון
|
טוב לדעת עליהם.
בהצלחה.
кто ты?
|
טוב לדעת שיש אנשים טובים בעולם.
![]() ![]() |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
ראיתי שהוא בנאדם רציני מאד... בהצלחה!
|
![]() |
# 7 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
גיא אני יודע לקוחות עידכנו אותי בכך.
ח'ברה מה שתגידו אני ממש מרוצה מהבחור אני ממליץ מקרב לב ללכת אליו.
חבר על
|
טוב מאוד לדעת ..שמעתי מלקוח שלי שקנה ממנו דומין, שהוא באמת עזר לו מאוד.
לילה טוב, ירין.
חסום
|
כל הכבוד רונן
אפילו בשעות כל כך מוקדמות יש תמיכה מלאה! המשך כך אבל עידן מי מזמין בשעה כזאת דומין חח סתם אחי בכיף |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|