![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
בקשר ל-PR
הבנתי שזה עולה מתי שכמות הלינקים לאתר עולה ...
אני יכול לקשר דרך האתר שלי לאתר שלי ? בהתחלה חשבתי שזה לא עוזר, אבל עכשיו אני רואה ב-SIGNUP ובעוד כמה אתרים שהם לא מפסיקים לקשר לעצמם ... אז ? זה עוזר ?
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתה מגדיר את זה לא נכון,
הם לא מקשרים מאותו אתר לאותו אתר, הם מקשרים מדפים שונים שלהם לאתר שלהם. גוגל מחשיב את זה כדפים שונים, ככה שזה נחשב ללינקים רגילים. כמובן שאם תקשר מאותו דף לאותו דף זה לא ממש אמור להזיק, בכל זאת תמיד יהיה לינק לעצמך באותו דף(לדוגמא בזכויות האתר למטה). ובתשובה קצרה, כן זה עוזר, אבל הכל במידה מסוימת.
# 3 |
кто ты?
|
הכי טוב לקידום אתרים,
זה לשים את האתרים שלך אצל בעלי חברות איחסון שונות. למה אתה שואל? בגלל שיש לינק פנימי ויש לינק חיצוני. ולינק חיצוני [ לא מהאתר שלך ] נחשב יותר בעיני גוגל. מהו לינק פנימי? לינק פנימי זה לינק שמגיע מהאתר שיושב על אותו IP איתך או באותה קבוצה של IP למשל 62.14.21.* כל אתר שיושב על IP שכזה, לא משנה איזה מספר יש ב* הלינק שהוא יביא לך יחשב פחות מאשר מישהו שיביא לך לינק מ 62.14.84.* אני יודע שזה מסורבל וגם אני איבדתי את חוט המחשבה אז תנסה להבין ![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
ההסבר הוא פשוט.
אם האתרים שלך יושבים על אותו אי פי, הקישורים מהם נחשבים פחות מאתרים אשר יושבים על אי פי שונה מהאי פי שלך. במידה וכל האתרים שלך יושבים על אי פי זהה אני לא ממליץ לקשר לכולם מכולם מכוון שאתה יכול להענש ע"י גוגל בגלל "חוות קישורים". לסיכום, מומלץ ואף רצוי לקשר מאתרים שלך לאחרים, אך במידה מסויימת ולא להגזים. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
זה נקרא פשוט Class C.
בכל מקרה, אל תשכח שהדירוג יורד גם בכל קישור שאתה מוציא החוצה.
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
כן.
ההוכחה היא פשוטה מאוד - אתה יודע מה ההגדרה של ה - PR ? זו ההוכחה.
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אז בסוף מה קורה ? הדירוג עולה או יורד ? מה נחשב יותר, ההורדה של הקישור החוצה או ההעלאה של הקישור פנימה ? בקיצור .. בסופו של דבר, זה טוב לעשות את זה ?
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
עידן אני לא מסכים איתך בקשר לזה.
לא אתה ולא אף אחד אחר יודע בדיוק ממה מושפע PR ויכול רק לנחש ולהיות קרוב, אך תשובה מדוייקת איש מלבד גוגל לא יודע. אני חושב שקישורים חיצוניים טובים המקושרים לאתרים בתחום עיסוקו של האתר וכדומה משפיעים לטובה על האתר המקשר ובמיוחד על האתר המקושר. אך עדיין לא ערכתי ניסוי ובידקות כדי לאמת שזה משפיע לרעה או לטובה. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
דווקא אני ומסתבר שגם אחרים יודעים כיצד הדירוג נקבע, אני ממליץ לך לקרוא קצת על הנושא.
בכל מקרה, אני לא דיברתי על האתר המקושר אלא על האתר המקשר. על האתר המקשר מתרחשת "תופעה" ( אפשר לתאר זאת כך ) שנקראת זליגת PR, שכשמה כן היא גורמת לעמוד המקשר לאבד מהדירוג שלו. בעיקרון זה נגזר ישירות משיטת החישוב של הדירוג PR. בקרוב יהיה על זה מאמר ב - Signup, כך שאתה מוזמן לבקר וללמוד דבר חדש. ![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|