|
![]() |
# 1 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
נולד לרקוד: האור שזרח אדון כחלון
אהלן, מה נשמע?
אז ככה, ח'ברה נולד לרקוד אתמול היה לו הגמר הנפלא! והנה בשבילכם כתבה: ![]() האור שזרח יותר מ-250 אלף הצבעות בחצי שעה הורו לכיוון אחד, לכיוון האור. ואלה היו התוצאות: במקום הרביעי, מאיה אמיתי. במקום השלישי, רוני בי. למקום השני הגיע שי פרטוש ולראשון אור כחלון, שזכה ל-45% מקולות המצביעים. באמצע זכו הצופים לכמה מופעי ריקוד נאים, למפגש מחודש עם מתחרי התוכנית המנופים. היו גם כאלה שהתענגו על שירתם של שרית חדד ואביב גפן. אני, כוססת ציפורני ומחכה בעצבנות, לא הייתי ביניהם. ![]() מארבע יצא אחד (צילום: ערוץ 2) מתחילים. שידור חי. האווירה: חילופי זוגות. קו מוזיקלי: טקס סיום בבי"ס לדראג. דוגמה ממצה: מאיה ושי מלהיבים את הקהל לצלילי "איי וויל סורבייב" של גלוריה גיינור בספרדית ברוטב סלסה. בעיירות הטיפוח של המתמודדים: מהומה מוניציפלית. ראשי ערים, אימהות, ילדים, תלמידות, זקנות ותינוקות: נפשם הומיה, שלטיהם מורמים ואולמות בתי הספר שלהם מגויסים לצרכי תעמולת בחירות. וגם פרסומת לא סמויה ל"בזק". ארבעת ריקודי הזוגות היו חמודים, אבל כנראה שפונקנו והתרגלנו לטוב, כי דבקה בהם שבלוניות מעייפת, למרות הבמה, השידור החי וארומת הגמר הגדול. האווירה הובערה כשהגיע שלב הדואטים החד מיניים. הגיצים שעפו על הבמה במהלך ריקוד הקברט של אור ושי, רק "גרררררר" ימצה אותם. בניגוד לריקודי הזוגות שלהם עם הבנות, הם לא תמכו אחד בשני, הם התחרו זה בזה - על אהדת הקהל, השופטים והנחת של אמא גרציה. ריקוד הבנות לא היה נשי כלל, צלע והעיד על עליונות הבנים, שנצפתה מראש. מגנטיזם חייתי שלב התחרות הסתיים בריקוד סולו שלאחריו הובלו הפיינליסטים בפעם האחרונה לשיפוט מהיר. אור חזר על עצמו ואל עצמו. שוב הוא מחדש. שוב הוא מצטיין, כמה יופי יכול להכיל רקדן צנום אחד בן 17. איכשהו כולם נראו מוגבלים ליד המגנטיזם החייתי של אדון כחלון. מאיה המשופרת, שי הפורח ורוני הרקדנית הטבעית מכולם. לכולם היה סיכוי. אבל ברגע האמת אור בלע את כולם. הוא ריחף מעל כולם עוד מפרקי האודישנים אבל באמצע הדרך - אחרים יצאו מהמקהלה והתייצבו בשורה שלו. לכתבה המלאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3219982,00.html מזל טוב לזוכה המאושר מכל קהילת הוסטס. בברכה, עידן צרור.
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
חחח הוא גר בחדרה(גם אני גר בחדרה)..
נחמד לאללה ![]()
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
בתאכלס, הם נסחפו עם האודישנים, לא ראיתי את התוכנית, תוכנית מטומטמת לפי דעתי, הכל בשביל ש"עוד אחד" יהיה "כוכב נולד".
EDIT 99% שיהיו עוד 2 עונות המשך, ואז יהיה "נולד לספר", הרי הם אוהבים לחרוש על רעיון עד שלאף אחד אין כוח כבר לראות / לשמוע. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
תוכנית=פרסום=כסף------>המון כסף! |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
חחח עידן זה טוב שאתה מדבר כבר בשם כולנו
ציטוט:
![]() |
# 6 | |
הקדוש ברוך ה' =]
|
ציטוט:
חחחחחחח לא נורא :| ![]() גם אני אחר כך ראיתי תמשחק של ברצלונה :]] איזה משחק אדיר!
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
היה משחק אחלה אבל מי שלא היה ראש בקיר על ברצלונה צ'לסי .. יכל לראות משחק עוד יותר יפה ... ורדר ברמן נגד יובנטוס היה אחד המשחקים הכי יפים השנה בליגת האלופות ... אבל הוא לא היה חם כמו ברצלונה צ'לסי ... ככה שבסוף לא היתה לי החלטה ומצאתי את עצמי מעביר ל-22 עושה Back ל-56 הכפתור למטה ל-55 ואז עוד הפעם 22 .. Back למטה .. ככה במשך איזה שעה |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
מנהל ראשי בדימוס
|
אמממממ זה היה דיי ברור שהוא ינצח...
![]() והיה גם משהו מעניין, ברצלונה ניצחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
בעע התבאסתי
![]() רציתי ששי או רונה לי יזכו... אבל רונה לי בכלל לא היגיע לגמר ![]() בקושי הספקתי לראות משהו.. כי ראיתי תמשחק ברצלונה - צ'לסי |
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
רונה לי היא רגל אחת גדולה. :\
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|