![]() |
# 1 |
משתמש חדש
|
שאלה בJS
שלום
איך אני עושה שכשאני לוחץ על כפתור (לדוגמא: 'שלום רב,') זה יעתיק לאיפה שהסמן עומד בתיבה את המילים 'שלום רב,' או אם אני לוחץ על כפתור(לדוגמא: 'היי ..., מה קורה?') והסמן מסמן מילה (לדוגמא: 'חיים') זה יחליף את המלה (במקרה שלנו: 'חיים') במשפט, ויכניס בתוכו במקום מוגדר את המילה המסומנת (כך שיצא במקרה שלנו: 'היי חיים, מה קורה?') מקווה שהבנתם עידו |
![]() |
![]() |
# 2 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ע"י replace.
ככה: str.replace("whatToREPLACE","WITHWHAT"); אתה מכניס את הטקסט שלך לתוך משנה לדוגמא str או כל משנה אחר, ואז עושה פונקציה עם replace שתחליף את מה שאתה רוצה עם משהו אחר. whatToREPLACE=מה להחליף WITHWHAT=עם מה. ואז מכניס את זה במקום הטקסט הישן. קוד רק תעשה str2=str.replace... או אם אתתה רוצה לשנות את str אז תשתמך באותו המשתנה. זה הרעיון, איך להדפיס קרא על innerHTML אם אתה לא יודע. |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש חדש
|
לא הבנת את הכוונה שלי
כמו שיש עורך WYSIWYG... אני עושה משהו דומה רק לאימיילים אז ככה שהלחצן והתיבה באותו עמוד ואני רוצה שזה יחליף באותו זמן |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
# 5 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
לא הבנתי כלום ממה שאמרת.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש חדש
|
בדיוק מה שיש פה
http://webmaster.org.il/article.asp?id=174 רק מישהו בבקשה יכול להסביר יותר טוב? :\ ממש לא הבנתי כלום! |
![]() |
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אז תנסה לבד לפי הדוגמא שנתנו לך ואם יש לך שאלה יותר ספציפית אני בטוח שכולם ישמחו לעזור לך ! ![]()
![]() |
# 8 |
משתמש חדש
|
לא מצפה שיכתבו את הקודים אלה רק את הרעיון איך
|
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
בס"ד