![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
דרושים!מתכנת ומעצב!
שלום.
כבר פירסמתי הודעה זו בעבר,על זה שיש לי פרוייקט. אין לי ממש רצון לרשום שוב הינה הטופיק: http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=11158 עכשיו אני לא סתם רושמת הודעה זו,אלא שבאו אליי אנשים עם המון רצון טוב רק חסרי זמן כמה שהם מקצועיים או לא. באו אליי אנשים ועכשיו אני מחפשת שוב. מעצב- אחד עם זמן[כמה עדיף שלא יהיה לו פורטפוליו אישי כי אז הוא מתחייב יותר ללקוחות מהצד,אך זה לא חובה]. מקצועי עם ניסיון[תיקד עבודות זה בונוס+],ידע בעיקר בעיצובי הוסטינג עיצובי עסקים[וכל מה שבסגנון לעיצובים כאלו של ביזנס],אחד שמתחיב לחברה עם המון זמן.***[/ מתכנת- אחד עם זמן[חשוב אנשים באמת!],שגם מתחבר לתוכנות מסרים או במייל[במייל בודק אותו כל שבוע ושבוע]. מישהו מקצועי עם ניסיון של שנה+ שוב[עדיף שלא יהיה לו פורטפוליו אישי כי אז הוא מתחייב יותר ללקוחות מהצד,אך זה לא חובה]. עדיפות למישו עם קצב עבודה טוב לא חובה מהיר. תיראו סה"כ יש לי פשוט לקוחות שמחכים לזה ואני פשוט צריכה למהר-_-" אז בבקשה,מי שמעוניין ליצור קשר[גם מייל זה מעולה]. ערב טוב,ומקווה לתגובות=] Last edited by Fantasy Design; 08-01-06 at 21:12.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
צרי קשר..
מתכנת ומעצב אתרים ואפליקציות Web. שם: לירן איסיקיו: 8282939 אימייל: lhason@gmail.com מסנג'ר: lhason@gmail.com מערכת ניהול תוכן עם אפשרויות מתקדמות ואבטחה ברמה גבוהה במחיר מבצע! לפרטים נוספים צרו קשר. |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
מעצב - Purple.Co.iL
מתכנת ממליץ לך על פרי מחברת סקיי הוסט מתכנת לפי דעתי מקצועי ![]() הינה אתר שמשלב את התיכנות של פרי והעיצוב של אופיר (Purple.co.il) www.skyhost.co.il |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
תאמין לי אני מכירה מספיק מעצבים ומתכנטים שיכוליםל סדר לי דברים,אבל הם עובדים ל-ב-ד. יש להם גם כן,מספיק לקוחות. אני צריכה מישו שיתפנה לחברה ויעבוד בה כצוות. Last edited by Fantasy Design; 08-01-06 at 21:21.. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
צרי קשר
# 9 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
לגביי המעצב - אני יוכל להפנות אותו אלייך כפי שאמרתי . לגביי הפלאשר - זה אני אז את מוזמנת לדבר איתי במידה ואת צריכה . ICQ : 293804665 או בפרטי פה ואני יישלח לך דרך לייצירת קשר . בברכה , מאור |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|