![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
סמל של ארגון כך בחתימה
נתקלתי כאן במשתמש שבחתימה שלו היתה תמונה של הלוגו של תנועת כך. שלחתי לו הודעה פרטית ובה כתבתי לו (בקיצור) שהיות ותנועת כך היא ארגון טרור (לא אני אומר, ממשלת ישראל החליטה כך לפני מספר שנים, ואף חידשה את החלטתה בנושא), מסיתה לגזענות וחותרת תחת ערכי הדמוקרטיה - מן הראוי יהיה להוריד את הסמל מהחתימה.
הוא אכן הוריד את הסמל, אבל ביקש שאעלה את הנושא. תגובתו : למרות שעפ"י דעתי יש לאפשר באינטרנט שימוש בכל הסממנים (אגב, עפ"י דעתי, יש מספר אתרים רשמיים של 'כהנא', 'כך' וכו', אשר אין שום הליך משפטי נגדם), אני מכבד את בקשתך, ולכן הורדתי את החתימה, אשמח אם תיתדיין על זה עם שאר חברי ההנהלה ותאשר לי להחזיר את החתימה. אני לא יודע אם הוא מעוניין שאכתוב מי הוא בדיוק, אבל לפי דעתי זאת בהחלט שאלה מעניינת. לעניות דעתי, אם בית המשפט העליון החליט לאסור על תנועת כך מלהתמודד בבחירות (צעד קיצוני ביותר של הגנה על הדמוקרטיה), ואם ממשלת ישראל הכריזה על כך כעל ארגון טרור, אין מקום להשתמש בסמל של תנועת כך בחתימה גם בפורום זה. אשמח לשמוע דעות לכאן ולכאן. לגבי עניין האתרים - באמת שאין לי מושג מה קורה לגבי זה (וזה גם לא יותר מדי מעניין אותי). ומצד שני, לא חסרים אתרים בלתי חוקיים רבים. עצם זה שיש אתר כלשהו, לא אומר שמה שהוא עושה הוא חוקי. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|