![]() |
# 1 |
חבר על
|
ביקורת - אתר למאמן כושר אישי
# 2 |
חבר חדש
|
היי,
אני מניח שאתה לא רוצה לשמוע רק"וואו איזה יופי", אלא לקבל ביקורת אמיתית. הלוגו בפינה הימנית עליונה - בין אם זה עיצוב שלך או לא - הטלפון שמוצג שם בלתי קריא. יש לך אפשרות לתגובות בדף ה"אודות" וגם בדף "צור קשר" - לא ברור מה הכוונה בתגובות בדף כזה. המלצות - "בקרוב..." - יש גישה שאומרת לשים דף כשהוא רק בהקמה כדי להראות תוכניות לעתיד, ויש גישה שאומרת אל תראה עבודה לא גמורה - זו הגישה שלי. הסליידר מורכב מתמונה אחת מוכפלת (זה ממש בולט לעין) ועוד שתי תמונות שבאות יחד - אפשר להוציא מסליידר עוד הרבה, חבל שהניצול כה מועט אי אפשר להיות רק שלילי - בחירת הצבעים של ההדגשות תואמת ללוגו, ואחידות המלבנים המעוגלים לאורך כל האתר - אהבתי. זה היה על קצה המזלג... בהצלחה! |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
סך הכל - חביב.
אם נכנס לפרטים: - הצבעים קצת משעממים, רק לבן וכחול לא עושה את העבודה וצריך טיפה יותר מזה. - המבנה והעיצוב בכלל לא מתאימים כל כך למקצוע ולדעתי היה אפשר לעשות יותר טוב. - כל העיגולים המעצבנים והמעבר על התפריטים (במיוחד שיש תת תפריטים) ממש לא עושים עם האתר טוב. - עמוד צור קשר נראה מסורבל ארוך ולא נוח, ועוד יש אפשרות להגיב שזה בכלל לא נעים לראות. - העמודים הפנימיים נראים טוב רק כשהם מלאים, כמו למשל עמוד אודות שנראה די חביב. בהצלחה.
# 4 |
חסום
|
עיצוב על גבול החובבני, אתר לא ממיר ולא מושך
בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר חדש
|
מה שהפריע לי זה שברוב הדפים התמונה הגדולה למעלה תופסת חצי מסך. וכשהתמונות מתחלפות, זה מרצד בעין ומושך תשומת לב. מאוד קשה להתרכז ככה באזורים אחרים בדף.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|