![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
![]() בהמשך לנושא -
http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=104740 עשיתי משהו די יצירתי. אז ככה אני עובד על מערכת שמקושרת לאינסטגרם, וצורכת את הtoken של המשתמש . לאחר מכן היא שומרת את אותו הטוקן וכך בעצם משאירה את המשתמש מחובר, ומאפשרת לו לעשות את כל הפעולות שלו באופן בטוח ונשמר. הקטע הוא שרוב המערכת עצמה, זאת שאחראית על אותו טוקן, כתובה בג'אווה, ואמנם עשיתי compress והצפנות די קשות, כך שמ100% קוד גלוי הגעתי ל5-10% קוד גלוי. עכשיו בתכלס? אף אחד לא יכול לעושת עם זה שום דבר, לא לפי דעתי. אבל אני עדיין מעוניין להיות קצת יותר מקצועי ולעשות מערכת בטוחה לגמרי כמו שצריך בPHP. את זה אני לא יודע, אז מה שעשיתי הוא כתיבת קוד ajax , כך שלאחר שהמשתמש מכניס את השם משתמש וסיסמא שלו (לאתר), קוד הAJAX מעביר את אותו המשתמש דרך קובץ PHP שנמצא על השרת שלי, והקובץ גורם לשמירת הטוקן של המשתמש בקובץ txt. משהו חיובי - סוף סוף שילבתי PHP, אמנם הטוקן נשמר בTXT גלוי אך אין מישהו שיוכל להגיע אליו כיוון ששם ומיקום הקובץ אינם ידועים לאף אחד, והדרך היחידה להגיע אליו הוא דרך הPHP ששומר את אות והטוקן בקובץ הטקסט, אך PHP זה צד שרת ואף אחד לא יכול לראות לאן הוא מוביל. משהו שלילי - הטוקן בעצם נשמר לשווא. אין שום פעולה אחריו. ואז מה עשיתי בזה? כלום.. המערכת לא מתפקדת. אז הרעיון שלי הוא להמשיך עם הקוד ajax, המוביל לקובץ PHP ששומר את הטוקן בקובץ TXT, רק שבמקום בקובץ טקסט הPHP הראשון ישמור את המשתנה של הטוקן ויציב אותו בעזרת פקודת post בקובץ PHP אחר / בקובץ JS שיריץ את אותו הטוקן במערכת ויחבר את המשתמש לאתר. רציתי לדעת איך ניתן לעשות את זה? אני מקווה שהייתי מובן. הטוקן בעצם כבר עכשיו נגמר בקובץ הטקסט בתור token=XXXXXXXXXXXxx אך זה לא מועיל לי, אז אני רוצה להציב את אותו הtoken בפקודת post בקובץ JS שכמו שאמרתי בתחילת הפוסט הזה, אותו קוד JS הוא זה שאחראי על כל תפקוד המערכת. אני חושב שהדבר לא כזה מסובך, הרי זה רק משחק של post וget, אך עדיין אשמח לעזרה. תודה ![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|