![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
זה רק אצלי או שאצל כולם
שמתם לב שכל אלה שהפכו לבעלי חברות השפה שלהם השתנה?
כל החברים שלי שיש להם חברה מדברים פתאום בצורה שונה פעם כזה היינו מדברים ככה: אני: מה מצב אחי? אחד מהחברים שלי : ואללה הכל טוב גבר ואצלך? היום זה ככה: אני: מה מצב אחי? אחד החברים שלי : תאמת היני אחרי יום מטיש ביותר של עבודה מרובה ומתישה חח נהיה להם סוג של שפה יותר מכובדת כזו חח נגיד כל הזמן הם אומר אכן או היני/איני וכאלה דברים ככה זה עם כל אחד מהחברים שלי שהפכו לבעלי חברות זה מוזר
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
הכל משחק של ילדים.
מנסים להראות כמו מבוגרים. |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אם זה באמת ככה .. זה פשוט עצוב . הילדים האלה צריכים להתעורר .. דחוף |
![]() |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
מה שפותח האשכול כתב זה עוד כלום.
מה שאני עוד ראיתי, אף אחד לא היה נשאר על הרגליים אחרי זה ![]() אז ככה: רפי: ממצב אחי? (פניתי לאיזה ילד אחד מהוסטס, לשאול אותו משהו...) ..אחרי חצי יום שלא ענה.. ילד: סלח לי, מי אתה אדוני? -שימו לב- ילד בן 12, קרא לי אדוני. ישר קיבל איגנור. ולא הפסקתי לצחוק עד היום שלמחורת. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אדוני? נו באמת איזה שטויות. הדברים האלה זה כבר מוגזם. ועוד יש את הקטע הזה. שילדים מנסים לכתוב בשפה גבוה, אבל יש להם שגיאות כתיב! אצלי בעיקרון השפה זה לפי הבנאדם שאני מדבר איתו. אם אני מדבר עם חבר טוב, אז מדברים חופשי. אבל אם זה עם מישהו מבוגר, או בנאדם שמדבר בשפה גבוה(ויודע לדבר בשפה גבוה) אז אני גם מדבר איתו בשפה גבוה ולא קורא לו אחי או משהו כזה.
![]() |
# 6 |
חבר פורום
|
k.machine
קוראים לי מתן ומה שנתתי זה דוגמא אחת מבין מלא
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
מישהו התחיל להציף לי את האיסיקיו : "מי זה?????????????????????" "אחיייייייייייייייי ???" "נו אתה עונההההההההההההה ??" קיצור אחרי שהבנתי שזה מישהו שאני הוספתי (מכאן) עניתי לו ואמרתי לו למה הוספתי אותו .. פתאום הוא רושם לי : "סלח לי על ההצפות המיותרות, אני לא יודע מה עלה ברוחי, מקווה שתקבל את סליחתי. מה רצנונך ?" |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
שלום לכם קהילה נחמדה ובוגרת חח סתם מה אני מנסה בפסיכוטסט קיבלתי בחיבור רק 3 מתוך 10 המיון הכי נמוך שלי ומתמטיקה ואנגלית ומתמטיקה 8-9
![]() ![]()
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר פורום
|
חח זה מה שאני אומר
או שהם תמיד מנסים לקמבן אותך כל 10 דקות "אתה מעוניין החיבלת אכסון במחיר גורד שחקים" משו כזה או "אתה מעוניין אולי בדומיין במחירים נמוכים כמו שאיש לא ראה" דברים כאלה
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
תיהיו אתם זה מספיק, לי ממש לא עושה רושם צורת דבור עבדתי עם חברות מאוד גדולות שהיחס שקיבלתי הוא יחס של דיבור בגובה העניים ושירות מעולה
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|