![]() |
# 81 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 82 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 83 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
יותר מ 90% מהאוכלוסיה בחרו בחמאס. וגם אם לא - במלחמה יש הרוגים, זה מה יש. ואנחנו לא נלחמים בהם כי הם ערבים. לא. |
|
![]() |
![]() |
# 84 | ||
Winner
|
ציטוט:
ציטוט:
בקשר להשוואות לשואה - כרגע אין יותר מידי קווי דימיון בין המצב בארץ לשואה היהודית אבל מפלגות כמו ישראל ביתינו , הבית היהודי וכו' מזכירות לנו שצריך להיזהר מזה תמיד . |
||
![]() |
![]() |
# 85 |
נשמה של הפורום
|
אתה מפרש את האזהרה לכיוון הלא נכון. אנחנו צריכים להיזהר שלא יבצעו בנו שואה שניה, כי זאת המטרה שלהם, היחידה, זאת ולא שום מטרה אחרת. אתה ואני יודעים שכל שטח שלא תיתן להם, הם ירצו עוד, הם ירצו את הכל, אז אם לנו מבחינתם אין זכות קיומית - איזה נורה אדומה בדיוק זה אמור להדליק אצלינו? איזה צורר גרמני הם אמורים להזכיר לנו בביטויים כמו "אנחנו נשמיד את האויב הציוני" ?
# 86 | |
Winner
|
ציטוט:
אני שונא את חמאס בדיוק כמוכם , אבל אני רואה את שני הכיוונים . KingSnake - במקרה אתה אוהד הפועל שלקח קשה את הרעיון של HAPOEL ANTIFA ? Last edited by Jonathan; 29-01-09 at 22:46.. |
|
![]() |
![]() |
# 87 | |
נשמה של הפורום
|
ציטוט:
בינתיים, מהצד השני, יש לך קבוצות שמעלות את הביטויים האלו בתקשורת, ומנסות לבצע אותם וגם די פוגעות בנו, ככה שנראה לי שהגיע הזמן שתפסיקו לפגוע ולהעליב אנשים בכך שאתם משווים את השואה למה שקורה כאן כרגע...זה ממש לא לעניין.. בלי קשר, אתה בא יום שני לבלומפילד?
![]() |
# 88 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני קורא את התגובות שלך ושל KingSnake ואני פשוט לא מבין... גם אם מסתכלים לכיוון הצד השני, אתם לא יודעים איך לעשות את זה פשוט! קבוצה של אנשים שמנסה להשתלט על המדינה שלנו, להרוג אותנו (אולי זה יהיה נחמד בשואה שניה אפילו!),לגרש אותנו, להסיט את העולם נגדנו וכל זה עוד שהם חיים בתוכנו! זה לא נתפס בכלל! ישראל מגנה על עצמה, ותעשו לי טובה - שאף אחד מכם לא יגיב שאנחנו מגנים בצורה "חזקה מידי". "שואה פלסטינית". |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|