הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

|!|

סגור את ההודעה

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 16-07-06, 23:56   # 81
Bla123Bla
חבר פורום

מיני פרופיל

Bla123Bla לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי adielsh
אני עכשיו בצבא ולפני הצבא לא היה לי כל כך מושג מה הכוח שיש לצה"ל לעומת עכשיו שאני בצבא ורואה מה הצבא שלנו יודע לעשות ומתעניין בזה יותר כי אני שם
יש פה כאלה שמדברים ויודעים על מה הם מדברים אבל הרוב פה סתם רושמים דברים
זה תלוי כמה התעניינת לפני הצבא. כמובן שהגעתי לצבא הבנתי סכנה ופחד מהם באמת..אך מבחינת עוצמה לא ממש חדשו לי, ידעתי שיש לנו צבא אדיר.

נכון, הרבה רושמים סתם דברים וזה בדר"כ לפני הצבא...שהכל נראה טוב ויפה ושאלוהים נותן לנו את חברינו המחבלים על מגש זהב.

ישן 17-07-06, 00:43   # 82
adielsh
חבר מתקדם

מיני פרופיל

adielsh לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Bla123Bla
זה תלוי כמה התעניינת לפני הצבא. כמובן שהגעתי לצבא הבנתי סכנה ופחד מהם באמת..אך מבחינת עוצמה לא ממש חדשו לי, ידעתי שיש לנו צבא אדיר.

נכון, הרבה רושמים סתם דברים וזה בדר"כ לפני הצבא...שהכל נראה טוב ויפה ושאלוהים נותן לנו את חברינו המחבלים על מגש זהב.
תמיד ידעתי שהצבא שלנו חזק אבל להגיד הוא חזק הוא חלש זה לא חוכמה שאתה בצבא אתה יודע מה היכולות שלו, במה מתבטאת העוצמה שלו.
אני יתן לך דוגמא על החיל שאני נמצא בו- תותחנים לפני שהגעתי לשם חשבתי שזה סתם חיל שלא עושה כלום כשאני שם ואני רואה את היכולות שיש לו את הנשק שלו את היכולת תקיפה בכל מצב (גם במצבים שבהם חיל האוויר לא יכול לתקוף וזה קרה לנו פעם אחת) את הדברים האלה לא ידעתי לפני
ואני בטוח שיש לצבא עוד הרבה יכולות שאני ועוד הרבה פה לא מכירים כי הם לא נמצאים שם ככה שזה לא חוכמה להגיד "על כל מטוס שיש לנו להם יש 1000 מטוסים" כשאתה לא מכיר את היכולות שיש למטוסים שלנו ואת היכולת של המטוסים שלהם אתה לא יכול להשוות
כשאתה לא מכיר את היכולות של חיל הרגלים/חיל הים (סתם דוגמאות) שלנו ושלהם אתה לא יכול להשוות
ורוב מה שאומרים זה סתם דברים בלי שיודעים מה היכולות האמיתיות של הצבא שלנו או של אחרים
www.extraup.net
העלאת קבצים בחינם

ישן 17-07-06, 01:42   # 83
Zvaim
חבר על

Zvaim's Avatar

מיני פרופיל

Zvaim לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי adielsh
תמיד ידעתי שהצבא שלנו חזק אבל להגיד הוא חזק הוא חלש זה לא חוכמה שאתה בצבא אתה יודע מה היכולות שלו, במה מתבטאת העוצמה שלו.
אני יתן לך דוגמא על החיל שאני נמצא בו- תותחנים לפני שהגעתי לשם חשבתי שזה סתם חיל שלא עושה כלום כשאני שם ואני רואה את היכולות שיש לו את הנשק שלו את היכולת תקיפה בכל מצב (גם במצבים שבהם חיל האוויר לא יכול לתקוף וזה קרה לנו פעם אחת) את הדברים האלה לא ידעתי לפני
ואני בטוח שיש לצבא עוד הרבה יכולות שאני ועוד הרבה פה לא מכירים כי הם לא נמצאים שם ככה שזה לא חוכמה להגיד "על כל מטוס שיש לנו להם יש 1000 מטוסים" כשאתה לא מכיר את היכולות שיש למטוסים שלנו ואת היכולת של המטוסים שלהם אתה לא יכול להשוות
כשאתה לא מכיר את היכולות של חיל הרגלים/חיל הים (סתם דוגמאות) שלנו ושלהם אתה לא יכול להשוות
ורוב מה שאומרים זה סתם דברים בלי שיודעים מה היכולות האמיתיות של הצבא שלנו או של אחרים
אתה משרת בתותחנים? ספר לי על זה קצת אני עוד שבועיים מתגייס לשם, אשמח לשמוע סיפורים על המקום.

עכשיו קראתי א כל התגובות שלא הייתי פה והנה התשובות:

meshuga
קראתי את כל התגובות שלך לצערי אני לא מסכים איתך בכלום חוץ מכמה שורות בודדות.

ציטוט:
ארצות הברית שולחת את כל הצי הימי שלה לישראל ישראל מטביעה חצי השאר משגרים במכה 10,000 טילי טומהוק ועוד צוללות משגרות 1000 טילים גרעיניים ועוד הנושאות מטוסים שולחות 200 מטוסים.
גם אם כל כדור ישראלי יפגע זה לא יעזור.
ב-ס-ד-ר

ציטוט:
אבל אם היו לוקחים את האימפריות הגדולות (ארה"ב, צרפת, בריתניה, רוסיה וכו') ומגבילים להם את הצבא למס' מגוייסים כמו שלנו אין ספק שאנו היינו לוקחים אותם ובגדול...
אם אתה קורא לצרפת, ובריטניה אימפריות אז ישראל היא סופר סופר אימפריה, אני באמת מתפלל שיום אחד צרפת תתחיל איתנו במלחמה ונשתיק אותה לכל החיים ושלא ידברו יותר מילה.

ציטוט:
ובקשר לנושא, חלאס להשוואת את הצבא לצבאות אחרים XD.
כל אחד חזק בתחום שלו, אנחנו חזקים בתחום המטוסים, כי אצלנו יש דרישה גבוהה לטייס.
ולמשל במדינות אחרות בישביל להיות בסיירת קרב אתה צריך להיות מושלם,
כל מדינה זה משהו אחר :S
סלח לי כן, אבל אנחנו חזקים בהכל, היחידות שלנו הרבה יותר חזקות משל ארצות הברית או רוסיהף למרות שרוסיה חזקה רק בגלל כמות החיילים לא יותר מזה.

ציטוט:
זה הכל עניין יחסי!
מבחינת התקדמות הצבא, טכנולוגיה, אמצעיים, אסטרטגיות וכד' - אנחנו מובילים בעולם.
אבל עם כל הכבוד לצבא שלנו, כל אוכלוסיית ישראל שווה בערך ל3/4 מתושבי ניו יורק.
אז נכון ... אם נרצה, אנחנו יכולים למחוק את לבנון וסוריה בפחות מ-10 דק', אבל אין להשוות את צה"ל לצבא ארה"ב, אמנם אנחנו צבא יותר מתוחכם ובעל אמצעים, אבל אי אפשר שלא להתחשב בגודל הצבא/האוכלוסייה
נכון אנחנו יכולים למחוק 3 מדינות בכמה שעות, ארצות הברית אם 140 אלף חיילים ושלא נדבר על עוד איזה 30 אלף מכל צבא אחר בעולם הצליח לכבוש את עיראק בחודשיים, זה ניקרא צבא חרא, לכן ארצות הברית לא הכי חזקה בעולם ובגלל זה אנחנו מעליה בהכל, אם זה טכנולוגיה, אם זה הכשרת חיילים, ואם זה תיכנונים/אסטרטגיות.

לסיכום חברים:
בואו תחפשו היסטוריה על ארצות הברית והמלחמות שלה, בואו תיראו כמה חיילים נהרגו להם במלחמות מסכנות, ובואו תיראו כמה חיילים נפלנו לנו בכל המלחמות, התוצאה: נגיד שארצות הברית נילחמה בוויאטנם נפלו להם המון חיילים, לעומת זאת ישראל נפל לה פחות חיילים בכל המלחמות.
אז אם ויאטנם הצליחו להוריד להם כל כך הרבה חיילים, ישראל לא תוריד להם פי 10? תחשבו טיפה..

היריבה הכי מסוכנת שלנו היא רוסיה, את ארצות הברית אנחנו ננצח אבל לא בקלות, ואל תעשו השוואות שלנו יש 100 מטוסים להם יש אלף מטוסים, הצבא של ארצות הברית לא עובר הכשרה כמו פה, שפה זה ההכשרה הכי טובה בעולם.

באמת אף אחד פה לא יודע מה כוחה של ישראל, כי הרוב רק שמעו סיפורים ולא ראו את זה באמת, אם ארצות הברית הייתה במקומנו והיו מתקיפים אותה מכל חור בהפתעה, אני לא מאמין שהיא הייתה מנצחת כמו ישראל.

ישן 17-07-06, 01:46   # 84
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר

meshuga's Avatar

מיני פרופיל

meshuga לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Zvaim
אתה משרת בתותחנים? ספר לי על זה קצת אני עוד שבועיים מתגייס לשם, אשמח לשמוע סיפורים על המקום.

עכשיו קראתי א כל התגובות שלא הייתי פה והנה התשובות:

meshuga
קראתי את כל התגובות שלך לצערי אני לא מסכים איתך בכלום חוץ מכמה שורות בודדות.

ב-ס-ד-ר

אם אתה קורא לצרפת, ובריטניה אימפריות אז ישראל היא סופר סופר אימפריה, אני באמת מתפלל שיום אחד צרפת תתחיל איתנו במלחמה ונשתיק אותה לכל החיים ושלא ידברו יותר מילה.

סלח לי כן, אבל אנחנו חזקים בהכל, היחידות שלנו הרבה יותר חזקות משל ארצות הברית או רוסיהף למרות שרוסיה חזקה רק בגלל כמות החיילים לא יותר מזה.

נכון אנחנו יכולים למחוק 3 מדינות בכמה שעות, ארצות הברית אם 140 אלף חיילים ושלא נדבר על עוד איזה 30 אלף מכל צבא אחר בעולם הצליח לכבוש את עיראק בחודשיים, זה ניקרא צבא חרא, לכן ארצות הברית לא הכי חזקה בעולם ובגלל זה אנחנו מעליה בהכל, אם זה טכנולוגיה, אם זה הכשרת חיילים, ואם זה תיכנונים/אסטרטגיות.

לסיכום חברים:
בואו תחפשו היסטוריה על ארצות הברית והמלחמות שלה, בואו תיראו כמה חיילים נהרגו להם במלחמות מסכנות, ובואו תיראו כמה חיילים נפלנו לנו בכל המלחמות, התוצאה: נגיד שארצות הברית נילחמה בוויאטנם נפלו להם המון חיילים, לעומת זאת ישראל נפל לה פחות חיילים בכל המלחמות.
אז אם ויאטנם הצליחו להוריד להם כל כך הרבה חיילים, ישראל לא תוריד להם פי 10? תחשבו טיפה..

היריבה הכי מסוכנת שלנו היא רוסיה, את ארצות הברית אנחנו ננצח אבל לא בקלות, ואל תעשו השוואות שלנו יש 100 מטוסים להם יש אלף מטוסים, הצבא של ארצות הברית לא עובר הכשרה כמו פה, שפה זה ההכשרה הכי טובה בעולם.

באמת אף אחד פה לא יודע מה כוחה של ישראל, כי הרוב רק שמעו סיפורים ולא ראו את זה באמת, אם ארצות הברית הייתה במקומנו והיו מתקיפים אותה מכל חור בהפתעה, אני לא מאמין שהיא הייתה מנצחת כמו ישראל.
למה יש לך את השמץ הכי קטן שאנחנו יכולים לנצח את ארה"ב?

ישן 17-07-06, 01:52   # 85
psycho
הוסטסניון

מיני פרופיל

psycho לא מחובר  

אנחנו מדינה קטנה ומושתנת עם צבא יחסית בסדר
לא צבא הכי טוב בעולם
ולא צבא הכי חזק בעולם

יהירות כמו של כל הילדונים פה
היא הגורם לחטיפות ובלאגנים
די להיות שאננים
הערבים עושים לנו בית ספר בהרבה תחומים
ואתם בכלל לא מחזיקים מהם

פיי

ישן 17-07-06, 01:58   # 86
Zvaim
חבר על

Zvaim's Avatar

מיני פרופיל

Zvaim לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי meshuga
למה יש לך את השמץ הכי קטן שאנחנו יכולים לנצח את ארה"ב?
כי הצבא של ארצות הברית לא משהו, ראו את זה נגד עיראק, וראו את זה בשאר המלחמות שלה.
לעומת זאת המלחמות שלנו היו מצויינות וזה ההוכחה לכך שאנחנו הכי חזקים.

באמת עכשיו, לך תחפש את ההשוואות של כל המלחמות של שתיי הארצות ותיראה איך אתה משנה את הדעה שלך.

ישן 17-07-06, 02:00   # 87
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר

meshuga's Avatar

מיני פרופיל

meshuga לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Zvaim
כי הצבא של ארצות הברית לא משהו, ראו את זה נגד עיראק, וראו את זה בשאר המלחמות שלה.

באמת עכשיו, לך תחפש את ההשוואות של כל המלחמות של שתיי הארצות ותיראה איך אתה משנה את הדעה שלך.
אז אתה חושב שכלל הצבא שלנו נגד כלל הצבא שלהם...ויש לנו סיכוי?
אגב, אם אנחנו איתם במלחמה גם אין לנו שום סיוע כספי וכו'...כן?....כאילו..אנחנו מדברים כאילו אמיתי

ישן 17-07-06, 02:01   # 88
psycho
הוסטסניון

מיני פרופיל

psycho לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Zvaim

ב-ר-ו-ר

נשמה שלי, בן כמה אתה? 13?

מלחמת יום כיפור אומרת לך משהו?
במזל.. מזל אנחנו כאן
הסורים הגיעו לפאקינג כנרת
על מה אתה מדבר?

אתה נראה לי חי בתקופה של 1968
שכחת את 1973

מי ישמע גם במלחמת לבנון 1982 ועד 2000 בערך חיינו בביצה של לבנון וקיבלנו בראש

אתה מורעל, ולא מבסס את השטויות שלך על כלום

אני הכי מחזיק מהצבא שלנו
אבל אתה נותן נימוקים של טמבל
מצטער

ישן 17-07-06, 02:09   # 89
Zvaim
חבר על

Zvaim's Avatar

מיני פרופיל

Zvaim לא מחובר  

ציטוט:
אז אתה חושב שכלל הצבא שלנו נגד כלל הצבא שלהם...ויש לנו סיכוי?
אגב, אם אנחנו איתם במלחמה גם אין לנו שום סיוע כספי וכו'...כן?....כאילו..אנחנו מדברים כאילו אמיתי
מהתחלה אמרתי שעניין הכסף הוא זה קובע ואם לא הם לא היה לנו צבא, אבל בוא לא נישכח שאם לא אנחנו לא היה להם טכנולוגיה בכלל, היה להם מטוסים שתוך חצי שנייה היינו יכולים להוריד אותם.

ציטוט:
ב-ר-ו-ר

נשמה שלי, בן כמה אתה? 13?

מלחמת יום כיפור אומרת לך משהו?
במזל.. מזל אנחנו כאן
הסורים הגיעו לפאקינג כנרת
על מה אתה מדבר?

אתה נראה לי חי בתקופה של 1968
שכחת את 1973

מי ישמע גם במלחמת לבנון 1982 ועד 2000 בערך חיינו בביצה של לבנון וקיבלנו בראש

אתה מורעל, ולא מבסס את השטויות שלך על כלום

אני הכי מחזיק מהצבא שלנו
אבל אתה נותן נימוקים של טמבל
מצטער
אל תדבר על גילים, ואל תשכח שכל המלחמות האלו היו בהפתעה!!!! את זה צריך לזכור לא את זה שכמעט הפסדנו.

תראה לי צבא אחד צבא אחד רק שהתקיפו אותם בהפתעה והצליח לנצח, אז בבקשה ממך.

ישן 17-07-06, 06:37   # 90
alex
חבר וותיק

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל alex

alex לא מחובר  

ציטוט:
אנחנו מדינה קטנה ומושתנת עם צבא יחסית בסדר
לא צבא הכי טוב בעולם
ולא צבא הכי חזק בעולם

יהירות כמו של כל הילדונים פה
היא הגורם לחטיפות ובלאגנים
די להיות שאננים
הערבים עושים לנו בית ספר בהרבה תחומים
ואתם בכלל לא מחזיקים מהם

פיי
האם צדיק בסדום הופיע?!

סוף , סוף מישהו עם תגובה רואיה לשבח, מר Zvaim אני לא יודע מה יש לך, אבל סביר להניח שלא משהו, הצבא שלנו חזק בהתאם למידות שלנו, אני מצטער להגיד לך אבל מדינה אירופאית כל שהיא תתחיל מלחמה אתנו אנחנו לא נוכל אפילו להגיע למדינה וכבר לא תהיה מדינת ישראל.
היהרות שלך והילדותית שלך היא זו שתפיל אותך בסופו של דבר - ראה הוזהרת.
ההתנהגות שלך מגעילה אותי , ואתה אמור להיות חייל בצה"ל , אתה כנראה חיי בסוג של אשליה ולדעת שבן אדם כזה מגן אלי , לא עושה תחושה טובה. אתה לא יכול לאמוד את המסגולת של צה"ל וגם לא חייל שמשרת שם, אולי הוא יכול לאמוד את המידה של יחידה שלו אבל בטח לא של כל צה"ל.
ארצות הברית היא מעצמה דמוקרטית - מכאן שאם אנחנו נכנס לסוריה לנו יקח 2222 שנים כדי לכבוש אותה, אנחנו מאותה הסיבה, והיא שארצות הברית הן בויטנאם והן בעיראק שמה דגש שאסור לרצוח אזרחים חפים מפשע. עכשיו בוא נעשה השוואה לצבא הכי חזק באמת -> רוסיה , האם רוסיה רחמה על אנשים חפים פשע במלחמת העולם ה-II ? או להפך , למה גרמניה הצליחה להכניע את כל מדינות אירופה , אולי בגלל שהיא לא ראתה הבדל בין אזרח לחייל.

Zvaim עליך להתבגר ולהכיר במציאות, צבא חזק לא אומר שהוא הכי חזק בעולם, ציוד משוכלל אינו מענה לחזקה שכן צריך שכל כדי להפעיל אותו זה משהו שחסר למדינה.

בתקווה שהתבונה תבוא אליך...

סגור את ההודעה

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

כלים לאשכול
תצורת הצגה

חוקי פירסום