![]() |
# 81 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
נכון, הרבה רושמים סתם דברים וזה בדר"כ לפני הצבא...שהכל נראה טוב ויפה ושאלוהים נותן לנו את חברינו המחבלים על מגש זהב. |
|
![]() |
# 82 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני יתן לך דוגמא על החיל שאני נמצא בו- תותחנים לפני שהגעתי לשם חשבתי שזה סתם חיל שלא עושה כלום כשאני שם ואני רואה את היכולות שיש לו את הנשק שלו את היכולת תקיפה בכל מצב (גם במצבים שבהם חיל האוויר לא יכול לתקוף וזה קרה לנו פעם אחת) את הדברים האלה לא ידעתי לפני ואני בטוח שיש לצבא עוד הרבה יכולות שאני ועוד הרבה פה לא מכירים כי הם לא נמצאים שם ככה שזה לא חוכמה להגיד "על כל מטוס שיש לנו להם יש 1000 מטוסים" כשאתה לא מכיר את היכולות שיש למטוסים שלנו ואת היכולת של המטוסים שלהם אתה לא יכול להשוות כשאתה לא מכיר את היכולות של חיל הרגלים/חיל הים (סתם דוגמאות) שלנו ושלהם אתה לא יכול להשוות ורוב מה שאומרים זה סתם דברים בלי שיודעים מה היכולות האמיתיות של הצבא שלנו או של אחרים |
|
![]() |
# 83 | |||||
חבר על
|
ציטוט:
עכשיו קראתי א כל התגובות שלא הייתי פה והנה התשובות: meshuga קראתי את כל התגובות שלך לצערי אני לא מסכים איתך בכלום חוץ מכמה שורות בודדות. ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
לסיכום חברים: בואו תחפשו היסטוריה על ארצות הברית והמלחמות שלה, בואו תיראו כמה חיילים נהרגו להם במלחמות מסכנות, ובואו תיראו כמה חיילים נפלנו לנו בכל המלחמות, התוצאה: נגיד שארצות הברית נילחמה בוויאטנם נפלו להם המון חיילים, לעומת זאת ישראל נפל לה פחות חיילים בכל המלחמות. אז אם ויאטנם הצליחו להוריד להם כל כך הרבה חיילים, ישראל לא תוריד להם פי 10? תחשבו טיפה.. היריבה הכי מסוכנת שלנו היא רוסיה, את ארצות הברית אנחנו ננצח אבל לא בקלות, ואל תעשו השוואות שלנו יש 100 מטוסים להם יש אלף מטוסים, הצבא של ארצות הברית לא עובר הכשרה כמו פה, שפה זה ההכשרה הכי טובה בעולם. באמת אף אחד פה לא יודע מה כוחה של ישראל, כי הרוב רק שמעו סיפורים ולא ראו את זה באמת, אם ארצות הברית הייתה במקומנו והיו מתקיפים אותה מכל חור בהפתעה, אני לא מאמין שהיא הייתה מנצחת כמו ישראל.
# 84 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 85 |
הוסטסניון
|
אנחנו מדינה קטנה ומושתנת עם צבא יחסית בסדר
לא צבא הכי טוב בעולם ולא צבא הכי חזק בעולם יהירות כמו של כל הילדונים פה היא הגורם לחטיפות ובלאגנים די להיות שאננים הערבים עושים לנו בית ספר בהרבה תחומים ואתם בכלל לא מחזיקים מהם פיי |
![]() |
# 86 | |
חבר על
|
ציטוט:
לעומת זאת המלחמות שלנו היו מצויינות וזה ההוכחה לכך שאנחנו הכי חזקים. באמת עכשיו, לך תחפש את ההשוואות של כל המלחמות של שתיי הארצות ותיראה איך אתה משנה את הדעה שלך.
# 87 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אגב, אם אנחנו איתם במלחמה גם אין לנו שום סיוע כספי וכו'...כן?....כאילו..אנחנו מדברים כאילו אמיתי |
|
![]() |
# 88 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
נשמה שלי, בן כמה אתה? 13? מלחמת יום כיפור אומרת לך משהו? במזל.. מזל אנחנו כאן הסורים הגיעו לפאקינג כנרת על מה אתה מדבר? אתה נראה לי חי בתקופה של 1968 שכחת את 1973 מי ישמע גם במלחמת לבנון 1982 ועד 2000 בערך חיינו בביצה של לבנון וקיבלנו בראש אתה מורעל, ולא מבסס את השטויות שלך על כלום אני הכי מחזיק מהצבא שלנו אבל אתה נותן נימוקים של טמבל מצטער |
|
![]() |
# 89 | ||
חבר על
|
ציטוט:
ציטוט:
תראה לי צבא אחד צבא אחד רק שהתקיפו אותם בהפתעה והצליח לנצח, אז בבקשה ממך.
# 90 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
סוף , סוף מישהו עם תגובה רואיה לשבח, מר Zvaim אני לא יודע מה יש לך, אבל סביר להניח שלא משהו, הצבא שלנו חזק בהתאם למידות שלנו, אני מצטער להגיד לך אבל מדינה אירופאית כל שהיא תתחיל מלחמה אתנו אנחנו לא נוכל אפילו להגיע למדינה וכבר לא תהיה מדינת ישראל. היהרות שלך והילדותית שלך היא זו שתפיל אותך בסופו של דבר - ראה הוזהרת. ההתנהגות שלך מגעילה אותי , ואתה אמור להיות חייל בצה"ל , אתה כנראה חיי בסוג של אשליה ולדעת שבן אדם כזה מגן אלי , לא עושה תחושה טובה. אתה לא יכול לאמוד את המסגולת של צה"ל וגם לא חייל שמשרת שם, אולי הוא יכול לאמוד את המידה של יחידה שלו אבל בטח לא של כל צה"ל. ארצות הברית היא מעצמה דמוקרטית - מכאן שאם אנחנו נכנס לסוריה לנו יקח 2222 שנים כדי לכבוש אותה, אנחנו מאותה הסיבה, והיא שארצות הברית הן בויטנאם והן בעיראק שמה דגש שאסור לרצוח אזרחים חפים מפשע. עכשיו בוא נעשה השוואה לצבא הכי חזק באמת -> רוסיה , האם רוסיה רחמה על אנשים חפים פשע במלחמת העולם ה-II ? או להפך , למה גרמניה הצליחה להכניע את כל מדינות אירופה , אולי בגלל שהיא לא ראתה הבדל בין אזרח לחייל. Zvaim עליך להתבגר ולהכיר במציאות, צבא חזק לא אומר שהוא הכי חזק בעולם, ציוד משוכלל אינו מענה לחזקה שכן צריך שכל כדי להפעיל אותו זה משהו שחסר למדינה. בתקווה שהתבונה תבוא אליך... |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|