![]() |
# 71 | |
חבר על
|
ציטוט:
מכירים את הקטע הזה שאנשים מוסיפים אותך למסנג'ר ושואלים אותכם מי זה??? :qqb007: סתם סתם מכירים את הקטע הזה שאתם מחרמנים מישהי אתה כבר מגיע לשיא ואז היא אומרת "זהו" ואתם נישארים אם כאבי ביצים... :qqb006: קרה לי פעמים.
![]() |
# 72 |
תודה על תרומתך.
|
מכירים את זה שתמיד יש אחד שחייב להגיב עם תגובות שלא קשורות למציאות
מכירים את אלי? שחייב להגיב על הפורום ולא יכול לתת מקרה מציאות? ... חיחיחי מכירים את זה שאתם אוהבים מישהי... ואז נמאס לכם לאהוב אותה עבר ואז היא אוהבת אותכם ואתם שמים זין?... כן?? באסה לא קרה לי =]
# 73 |
חבר וותיק
|
מכירים את הקטע הזה שאתה מאוננן ואז אחר כך פתאום לא בא לך לאוננן...
מכירים את הקטע הזה שאתה פותח הודעה ואז אחרי 2 דקות היא ננעלת... מכירים את הקטע הזה שאתה ברגע שיא במחשב ופאום אחותך רוצה אותו... מכירים את הקטע הזה שאתה מת לראות איזו תוכנית ופתאום יוצאים לך אם איזו ידיעה מתומת שראש הממשלה עשה אפצי'י... |
![]() |
![]() |
# 74 |
הוסטסניון
|
מכירים את הקטע, שבחורה שולחת לך אלבום תמונות, זה חייב להיות ב PIC.CO.IL והאיכות חרא?
הן לא מכירות את ImageShack? |
![]() |
![]() |
# 75 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 76 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() כשאני היוזם, יש מגוון תירוצים - אתה קטן/גדול מדיי, אתה רוסי (אחת חשבה שכל רוסי הוא נרקומן ואלכוהוליסט:qqb010 ![]() ואז כשאני יורד מהעניין, היא רוצה אותי ומזיינת לי בשכל בפלאפון ובהודעות SMS. |
|
![]() |
![]() |
# 77 |
חבר מתקדם
|
מכירים תקטע שאתם מפליצים בלילה וחייבים לרדת מתחת לשמיכה להריח את זה.
# 78 | |
חסום
|
ציטוט:
כהההההההההההההההההה :qqb015: |
|
![]() |
![]() |
# 79 |
Permanently Banned
|
מכירים את הקטע הזה שיש אשכול ואף אחד לא עושה מה שצריך?
או שפשוט לא הבנתם את החוקים של האשכול... |
![]() |
![]() |
# 80 |
הוסטסניון
|
מכירים את הקטע הזה שאתה נכנס לאתר של קראקים מוצא את הקראק שאתה צריך, נכנס בצפיה כבר להוריד אותו ==> אתה בא להוריד ואז הוא פותח לך חלון של פורנו ותוקע לך את החלון הזה ואתה לא יכול לצאת ממנו? חחחחח ואז אתה עושה סיים משימה וזה יוצא לך מכל החלונות... \=
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|