![]() |
# 71 |
Permanently Banned
|
גם אני לא סובל אנשים כמוך שלא מאמיינים למרות שהם יודעים שיש אלוהים..!
בגלל אנשים כמוך שרק שקורה להם משהו הם צמים ביום כיפור ומבקשים מאלוהים משהו... בגלל אנשים כמוכם היה שואה אנשים כמוך ילכו לגהנום בסופו של דבר ! לא אמרתי לגיא שום דבר עם להאמין או לא הגבתי לו בנוגע למה שהוא הגיב |
![]() |
![]() |
# 72 |
משתמש - היכל התהילה
|
חלאס... תרגעו!
וה' יצר את הכל... כולל את הטוב והרע... אבל חשוב לציין שלא משנה מה כתוב על השטן הוא לא רע! הוא מייצג את היצר הרע שבגלל והוא קיים במציאות שנוצרה על ידי ה' הוא עושה מה שה' יצר אותו לעשות... |
![]() |
![]() |
# 73 | |
חבר וותיק
|
SuperMario שבחיים לא תגיד עליי דברים כאלו שבגללי היה שואה מבין?!
חלק מקרובי המשפחה שלי עיבדו הרבה קרובים בשואה חלק ענק אפלו סבא שלי נשאר בגיל 6 בלי הורים ואתה עוד מדבר ככה?! ואני לא יודע שקיים אלוהים לא ראיתי אותו אז אני לא יודע ולא אני לא צם ומבקש סליחה ביום כיפור אם אני עושה למישהו רע אני יודע לבקש סליחה בלי להתפלל
![]() |
![]() |
# 74 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 75 |
Permanently Banned
|
ולמה הם איבדו?כי אתה במשפחה שלהם.
כי בטח גם הם לא מאמינים! וי'טיפש אי אפשר לראות אותו !!אבל יש הוכחות תלך קצת לשיעורי תורה יענו לך על הכל!!! אבל ת'ה יודע מה אני לא יבזבז ת'זמן שלי עלייך עשה מה שבא לך! |
![]() |
![]() |
# 76 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 77 | |||
חבר וותיק
|
ציטוט:
ציטוט:
![]() |
![]() |
# 78 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
רוע- אין דבר כזה רוע, רוע נובע מחוסר טוב אצ אנשים. |
|
![]() |
![]() |
# 79 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 80 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
עזוב אתה מקרה אבוד כבר אני רק מאחל לך שתקבל איזה משהו חזק שיגרום לך קצת לשנות את דעתך. הרבה אנשים כמוך השתנו משיעורי התורה אז אולי תלך קצת...במקום לחשוב כמו ילד קטן וטיפש:"אין לי מה לעשות בחיים" איזה תגובה של ילד קטן וטיפש!! |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|