![]() |
# 61 | |||
Rar.co.il
|
ציטוט:
סבבה, לי היו חברים שנהרגו בצבא, עכשיו צריך להרוג כמה חברים שלך כדי לעורר- ככה זה הולך? ממש לא, אין מה לעשות כל פעם חלק אחר במדינה יחטוף בסוף. ציטוט:
ציטוט:
|
|||
![]() |
![]() |
# 62 | ||
Fatal Error
|
ציטוט:
אתה הדוגמא הקלאסית לישראלי המומצע שחושב על התחת שלו בלבד. מה עם החיילים שנחטפו? עם האלו שנהרגו בניסיון להגן עליכם? לא. החיים שלהם לא חשובים כי למיסטר פרו-הוסט נהרסו 34 יום מהחופש, ממש אסון גדול .. ציטוט:
BHXUI - ברוך הבא לקלאב, רמת גן אימפריה!! ![]()
![]() |
# 63 |
הוסטסניון
|
כמה זמן יש משיגור הטיל עד לנחיתה שלו?
|
![]() |
![]() |
# 64 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
חוץ מדבר אחד! ציטוט:
ותאמין לי שאת שאתה לא יודע בוודאות מה ההרגשה אין בך ממש פחד לפחות ככה קרה לי.. היה הזעקות 4-5 פעמים ביום ולא התייחססתי המשכתי לישון היה נפילות ולא התייחסתי(זה היה חלש ורחוק) עד שהגיע לשכונה שלי ושמעתי מה זה באמת בום שטיל נפל וריסק בית שלם ועשה נזק ל 2 בלוקים..התחיל בי הפחד. כי היום מה זה 10 או 20 מטר זה היה יכול ליפות גם בבית שלי... ואתה חושב שאתה מרגיש תפחד?אולי אתה מרגש אבל לא כמו תושבי הצפון שהרגישו איך זה באמת. |
||
![]() |
![]() |
# 65 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
שמע אתה שמאלני עקום ביותר.. אולמרט כמו פחדן הסכים להפסקת אש בלי להחזיר את החטופים.. כל הזמן שישבנו במקלטים לא היה שווה את זה.. |
|
![]() |
![]() |
# 66 | ||
Rar.co.il
|
ציטוט:
מקלט לא ממש יעזור במקרה של פצצה גרעינית. ציטוט:
![]() |
||
![]() |
![]() |
# 67 | ||
Fatal Error
|
ציטוט:
ציטוט:
![]()
![]() |
# 68 | ||
Rar.co.il
|
ציטוט:
נאלצת פעם להיכנס לעזה? שכם? בית לחם? טול כרם? אני בטוח שלא ואני בטוח שלא הרגשת את הפחד של הכניסה לשם. ראית פעם את חבר שלך נהרג בלי שאתה יכול לעשות כלום בנושא ובלי לדעת אם אתה הבא בתור? תאמין לי שאני יודע מזה פחד, רק שבצבא אתה פחות מרגיש אותו בחלק מהזמן בגלל הלחץ העצום, בגלל האדרנלין. ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
# 69 | ||
Fatal Error
|
ציטוט:
ולא, צה"ל בכלל לא ניקה מאחזי חיזבאללה קרוב לגבול וחיסל להם משגרים ופגע ביכולות שלהם, בכלל לא.. סתם הרסו לך את החופש ציטוט:
![]() איפה אתה גר על גבול ר"ג-ת"א? באיזור עלית?
![]() |
# 70 | ||
Rar.co.il
|
ציטוט:
אבל עזוב מה שחשוב באמת זה לא החיים של החיילים או של האזרחים אלא זה שהחופש נהרס. ציטוט:
האמת סתם הגזמתי באזור מגורים כדי להראות את הקרבה לת"א של רמת גן, אני גר קרוב לאזור הגילגל, ליד חיבת ציון קרוב לבן גוריון. איפה אתה? Last edited by BHXHUI; 18-08-06 at 12:15.. |
||
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|