![]() |
# 61 |
חבר וותיק
|
לא הבנתי איזה חלק שאומר שיש מילות מסויימות ששוות 38$ ?
איך אני אמור לגרום למודעה לייבא את המילה? ע"י כתיבת תוכן שקשור למילים "יקרות"... ? אם לא תקן אותי.
Permanently Banned
|
בס"ד
תודה רבה |
![]() |
# 63 |
חבר מתקדם
|
אם האתר שלי בנוי מ-HTML בלבד, יספיק לי לשים את הקוד :
<META HTTP-EQUIV="Content-type" CONTENT="text/html; charset=UTF-8"> כדי שהאתר ישתנה לקידוד utf-8? |
![]() |
# 64 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
תנסה לשנות קידוד דרך הדפדפן לאתר שלך ותראה את התוצאה.. ![]() |
|
![]() |
# 65 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
בנוגע לעברית, גוגל קצת בעייתי עם זה. בד"כ הוא מציג הודעות בעברית אבל רנדומאליות ולפעמים לא קשורות לתחום אתרך. בכל אופן, סכומים של 38$ למילה תמצא רק למודעות באנגלית. בגלל זה לא מרוויחים כמו שצריך בעברית כיוון שאין כל כך תחרות על הרבה מילים ולעומת זאת, אנגלית,שפת בינלאומית שיש בה תחרות גדולה המחירים בה למילה או ביטוי יהיו גבוהים יותר מעברית. עריכה: אופס. סליחה על הדאבל. שכחתי שכבר כתבתי תגובה :| |
|
![]() |
# 66 |
חבר בקהילה
|
בדיוק פרסמתי על זה מאמר היום באתר "כיצד לבדוק מהי עלות הפרסום למפרסם בגוגל אדסנס ?".
אתם מוזמנים לקרוא, ללמוד ולהגיב. ![]()
חבר מתקדם
|
כתבות ממש טובות
|
![]() |
# 68 |
חבר בקהילה
|
חבל שאין תמיכה בפיירפוקס באתר שמפרסם את פיירפוקס
או כן או לא, מה שבטוח אולי, וגם זה מוטל בספק. Last edited by יונתן; 21-12-05 at 22:21.. |
![]() |
# 69 |
משתמש - היכל התהילה
|
אז בשביל הפוזה אני ארשום הרבה דברים באנגלית באתר וככה אני ארוויח מלא כסף :P
|
![]() |
# 70 |
משתמש - היכל התהילה
|
או או, איזה כבוד
![]() עידן בכבודו ובעצמו ![]() אהבתי, באמת מסביר מה זה ואיך זה עובד. |