![]() |
# 51 |
משתמש - היכל התהילה
|
ועכשיו אתם מבינים למה לא צריך על כל דבר להתלונן בהוסטס ?!
חסום
|
ציטוט:
אין אפשרות לכתוב ביקורת חיובית חוזרת על אותה החברה וזאת מאחר וחברות מפצות או מאיימות על לקוחותיהם שכתבו ביקורת רעה לכתוב ביקורת חיובית עליהם וכך בעצם נשמור על 'שם' החברה האמיתי (לטוב או לרע). " ..... עבירה על החוק .... ? |
|
![]() |
# 53 |
חבר וותיק
|
ליאור...אני לא מאמין שגלעד יאיים על מישהו או שיפצה אותו רק בגלל הביקורת.
הוא היה מפצה אותו גם אם הוא לא היה רושם. |
![]() |
# 54 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
על זה נשאר להגיד, תוכיח. למנהל יש כוחות , לטוב ולרע.
# 55 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
כ"כ מיותר...
אם החלטת לכתוב ביקורת זה צריך להעשות לאחר מחשבה ולא בלהט הרגע,במידה וכתבת את הביקורת אפשר להבין מזה שעשית את החושבים שלך ומצאת שגלעד לא התנהג נכון וכעת אתה אומר שהוא בסדר? לי קשה לקבל ביקורת כזאת..גם את הטובה וגם את הרעה..
WBD.co.il
|
אשמח לדעת, למה האשכול של הביקורת הרעה נמחק?
|
![]() |
# 57 | |
חסום
|
ציטוט:
שמע .. כשגלעד מנהל אי אפשר לעשות שום דבר . מה שכן , חוקית זה לא לגיטימי כי חוקי הפורום מצהירים מספר דברים שגלעד או כל אדם אחר שמנהל פה עובר עליהם . למה שכשלקוח שלי מתחרט ומפרסם כזה נושא , ננעל בשיא המהירות ? למה כשזה לקוח של גלעד מותר לו הכול ? נראה לי אבסורד ולא חוקי וזה לא משנה אם גלעד מנהל פה או לא , זה פשוט אבסורד החוסר שיוויון וזה אחד הפאקים של הוסטס . אני לא אמשיך יותר מזה כדי לא לגרור את האשכול לספאם מיותר , אני רק יכול להגיד לכם שזה די דיקטטורי לעשות דבר כזה ואם אתם רוצים הוסטס באווירה קצת אחרת .. תחשבו שוב . |
|
![]() |
# 58 |
מנהל ראשי
|
ליאור,
כאדם שביצע זאת לא פעם אתה לא האדם הנכון שיכול להעיר על כך, עם זאת, אתה צודק, והנושא..ננעל. |
![]() |
# 59 |
עסק רשום
|
דניאל סליחה שאני שובר לך תמילה
אני יגיב כאן ויפתח את הנושא הנושא ננעל כי ונמחק כי מי שפתח אותו ביקש לא איימתי ולא הבאתי פיצוי לאורי להפך לא הייתי מעונין בו בתור לקוח שלי עד שהוא הבין את הטעות שלו ונכון הוא צדק בכמה דברים בזה שלא חזרתי אליו בכל מקרה הנושא נפתח ליאור לא תצליח להרוס לבסטסרב לא משנה כמה תנסה אתה יכול להמשיך ואם זה כמו שאתה אומר אם היה לי בעיה הייתי פשוט נותן לך באן מפורום נכון ? (כי אני מנהל ) יום טוב |
![]() |
# 60 |
חבר וותיק
|
כמה עקיצות באשכול אחד,
שמביאים עלכם ביקורות רעות אתם בוכים ובוכים, ויוצאים על כולם,עכשיו שפותחים על מישהו אחר ביקורות אתם מתנהגים ותו דבר, אז למה אתם מצפים? |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|