תשמע, לדעתי היה יותר נוח לך לעבוד בצורה שאני עובד, היא הרבה יותר מודולרית ומאפשרת גישה יותר רחבה מבחוץ (array_merge?)
PHP קוד:
$pageForm = new Form($tpl->formTable,'#');
$pageForm->registerInput(Array ('type' => "text",'name' => "title",'minlength' => 1,'maxlength' => 50,'title' => "כותרת העמוד:",'empty' => false));
$pageForm->registerTextarea(Array ('name' => "content",'title' => "תוכן העמוד:"));
$pageForm->registerFCKEditor("content");
if ($tpl->skin['linksBar']) $pageForm->registerSelect(Array ('name' => "inLinksBar",'title' => "מופיע בבאר קישורים?"),Array('1' => "כן", '0' => "לא"));
ככה, אני משתמש בSYNTAX של השפה, וגם עובד בצורה ממש דומה לשלך.
בעיצוב של הFORM (הפרמטר הראשון), אני מזין לו מערך עיצוב, שמכיל ערכי DEFAULT ו-OVERRIDE לאינפוטים - ככה שאני יכול להחליט מראש מה אני רוצה לעשות לאינפוטים שלי.
ציטוט:
חוץ מזה, שמה שאני שולף במסד - אני לא נוגע בו. שולף אותו כמו שהוא. כי אם יש שם משהו - זה אומר שמישהו נכנס למסד/לקבצים, ואם מישהו נכנס לשם - הוא גם יוריד את השורה שמסננת את הפלט. למרות, שאני שוקל, עם הפרנואידיות שלי XD, את הקבצים של המערכת - להצפין ב-ioncube וב-Zend Guard, ובמסד, לדאוג שהכל יוצפן(כולל השמות טבלאות וטורים) לפי seed מסויים, שיתחלף נגיד תוך שבוע - ובמידה והוא מגלה שפתאום במסד מופיע ערך שלא מוצפן נכון - מעביר את כל האתר(עדיין, כשהוא מוצפן) לשרת חיצוני, כולל את המסד(כשהוא מוצפן גם הוא, בנוסף על פי עוד seed), ומודיע שהאתר יחזור בקרוב, משנה סיסמאות גישה להכל, ובשרת החיצוני, יש לבעל האתר "כפתור" להחזיר את האתר.
|
ברצינות, אפילו אל תחשוב על זה.
זה לא הפנטגון.