![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
הסלולר הגיע(תמונות והתרשמות)
שלום לכולם
אני בטוח שכולם זוכרים את האשכול 600+ צפיות בכל מקרה אתמול הלכתי לדואר לאסוף כמה חבילות ובניהם הפלאפון אממ יתרונות: *מסך גדול *מסך מגע מלא(כלומר לא רק נקודות במסך שאפשר ללחוץ עליהם) *מאפשר הכנסת משחקים(.NES) *אפשרות הרחבת זיכרון(MICRO SD) *מצלמה(וידאו+סטילס) *ניווט מהיר דרך כמה נקודות בתחתית המסך *אפשרות להשתמש רק במסך ולא בכפתורים *יש בו מילון(אנגלי-סיני ככה שזה לא כל כך עוזר לי אבל פי'צר נחמד מאוד) *בלוטו'ת *MP4,MP3 *אפשרות להפוך את הפלאפון למצלמת אינטרנט *אפשרות למקלדת על המסך/מנגנון אשר מאפשר לרשם אות והפלאפון מזהה איזו אות זאת *רמקולים חזקים חסרונות: *לא בעברית(אך אין לי שום בעיה עם זה) *אין אפשרות לקבל SMS בעברית(זהו חיסרון בשבילי אבל אפשר להתגבר עליו) בלוטות גירסא 1 ולא 2 ולכן אין אפשרות להעביר קבצים אלא רק להשתמש באביזרי שמע(קיבלתי החזר כספי חלקי ככה שאני יקנה לי גם אוזניית בלוטו'ת) *מצלמה רק 1.3MP *צבע לבן(השחור נראה יותר טוב ) אממ וזהו סה"כ למחיר הוא מעל ומעבר אפילו בסוף הוא יצא לי במחיר של 230 ש''ח(לא נעצר במכס ולא היו עמלות) הגענו לקטע התמונות: האריזה מכילה: *פלאפון *כבל USB *מטען(אירופאי מתאים לארץ) *2 סוללות *דיסק עם הוראות הפעלה *אוזניות *סטיילוס(מקווה שכתבתי את זה נכון) ![]() מסך ראשי: ![]() חיוג: ![]() עוד תמונה חיוג: ![]() תפריט: ![]() משחקים: ![]() ולאלה שרוצים להגיד למה השקעת כל כך על פלאפון כזה פשוט אז כי: *כרגע ממש משעמם לי ...בוקר טוב*
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|