![]() |
# 41 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
אין לי בעיה עם NVIDIA... הקטע שתמיד היו לי READON ותמיד הייתי מרוצה... עכשיו יש לי גם READON וגם NVIDIA... ולאמר לך את האמת... אני מרוצה יותר מהREADON גם למשחקים וגם לכל שאר הדברים... בוא נגיד שהרמה של הכרטיסים היום כבר אין הרבה הבדל.. המשחקים היחידים שאני משחק הם: WOW וCS.... ובשניהם אני על הרזולוציה המקסימלית , פרטים הכי טובים וכל זה... ושוב אני על -100FPS יציב כמובן... בשני הכרטיסים.. רק מה.. הריידונים יותר זולים, ומספקים את מה שצריך.. לא כמו NVIDIA שמוציאה דברים שלא באמת יהיה להם שימוש לרגע זה... לפחות לקהל הגיימרים... הכרטיסים שיש היום מה- readon X800 (לא משנה איזה..) והGT למיניהם... מספיקים לכל משחק רשת או משחק אחר...(חוץ מהמשחק שעומרי היחידי שמשחק בו...). וזהו.. עכשיו אתה מבין לאן אני הולך? אני מסתכל על: "מה אני מקבל בתכלס מהכרטיס". לא אכפת לי מכל הפיצ'יפקס מסביב.. אני רוצה ביצועים בתכלס... יש לי 100FPS בCS גם בSMOKE וכל זה.. אז וואלה אני חושב שעדיף לקנות ריידון ב-2000-2500 מאשר להוציא 3000-3200 על NVIDIA שיביא לך בדיוק את אותם הביצועים (אולי באמת הם יותר טובים , אבל המשחק לא מגיע לרמות האלו..כמו כל משחק רשת או משחק בכללי...)
![]() |
![]() |
# 42 | |
Guest / אורח
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 43 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
אך, גם אני משחק במשחקי רשת ויש לי 9600XT וזהו, זה מספק אותי מעולה... לא צריך להוציא אלפי שקלים על משהו שאתה לא צריך רק כדי שיהיה לך. |
|
![]() |
![]() |
# 44 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
גם לי היה את הכרטיס 9600XT והוא לא נתן את המקסימום אפשרויות... אבל שוב (אני מדבר רק בתכלס...) למחיר שלו .. הוא אחד הטובים.
![]() |
![]() |
# 45 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
עלות הכרטיס+משלוח ומכס בארץ יעלו בסה"כ כ2500 ש"ח.. (ההתיחסות שלי לזה שהכרטיס באמת יעלה 300$ כמו שנאמר פה). |
|
![]() |
![]() |
# 46 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
בקשר לתומר... כל עוד זה מעל 60FPS על ההגדרות הכי טובות אני מסודר, כי בין כה וכה העין האנושית מסוגלת לקלוט רק 24 FPS ואין לי קטיעות, ורואים אצלי בדיוק כמו שרואים אצלך, האמן לי! |
|
![]() |
![]() |
# 47 | |
Guest / אורח
|
ציטוט:
ואלמוג העין האנושית קולטת יותר מ24 פריימים לשניה... אבל הוכחה שזהו הסטנדרט בוידאו כיום בעולם אז כנראה שזה מספיק... |
|
![]() |
![]() |
# 48 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
אם שמת לב .. אין כזה דבר 100FPS.. זה רק בתחום של המשחקים האלו... אין מסכים של 100FPS.... אבל הקטע שהכל זז הרבה יותר טוב ב-100FPS מאשר 60 או כל מספר אחר.. אפילו מ-99 .... ברגע שאתה רגיל לשחק על 100 אתה לא יכול לשחק על 60 ... ויש לי הוכחות לזה... בLANPARTY של 3dv סתם הלכתי לראות חברים משחקים... (אם אתה מכיר את הקלאן BC ...) , בקיצור שיחקתי על אחד המחשבים (של חבר שלי) ויש לו 60-70 FPS וממש לא יכלתי לשחק.. המשחק זז מהר מידי... ותשים לב .. כל עוד הFPS גבוה המהירות של המשחק יורדת....
![]() |
![]() |
# 49 | |
Guest / אורח
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 50 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
ברור שיש אנשים שיוכלים לקלוט 30 ויש כאלה שיכולים לקלוט 20, בגלל זה רשמתי ממוצע. ותומר, אם אתה מתעקש על 100 FPS כנראה שיש לך כסף מיותר להשקיע, לדעתי זה מיותר ו-60 זה מספיק, לי בכל אופן. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|