![]() |
# 41 |
תודה על תרומתך.
|
אם היה "טריק" כמו שאתה אומר הוא לא היה מוצא מחצבי נפט וגם ברזל אם אני לא טועה
תקשיב לא יודע מה איתך אבל לא נראה לי שיש טריק למציאת נפט ומחצבים הוא לא קיבל מיליארדים מפרסומות, זה פשוט כסף מהצד
![]() |
# 42 |
חבר וותיק
|
הוא אמר בעצמו שהוא לא עושה את זה מה"כוחות" שלו בלבד והוא שואל אנשים מקצועיים ואיפה יש הסתברות שהוא יגלה אותו אז הוא עושה אן דן דינו ויש לך 30 אחוז סיכויי הסתברות........
# 43 |
תודה על תרומתך.
|
אז אם הוא שואל אנשים מקצועיים כביכול, למה הם לא חוצבים שם, ואז הם יוכלו להיות עשירים??
![]() |
# 44 |
חבר וותיק
|
אני לא אמרתי שהו שואל אנשים מקצועיים.........הוא אמר בתוכנית הרשונה שהציגו אותו.....שעשו תוכנית מי זה אורי גלר
וחוץ מזה הוא סתם סנוב מעצבן שדורש כפה
# 45 | ||
Rar.co.il
|
ציטוט:
1. אף פעם לא הוכח שהוא מצא אוצרות טבע בין אם בכוחות טבעיים ובין אם בכוחות המיוחדים שלו. 2. הוא לא מוכן לספר איפה הוא עבד, אף אחד לא אומר שהוא עבד אצלו. יש טריק למציאת נפט: לומדים שנים רבות, חוקרים, מחפשים, קודחים ולפעמים מוצאים. ציטוט:
![]() |
# 46 |
חבר על
|
הוא דיגמן..כן..
בתחילת דרכו.
![]() |
# 47 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
חח תחשבו עליו עכשיו מדגמן חחחח
אני אחד עם ראש פתוח בנושא הזה באלוהים - אני לא מאין - כי לא ראיתי משהו שקשור לנושא אורי גלר - לא מאמין - הוא לא עשה שום דבר שממ הייתי יכול להגיד WOW!! אבל כריס אנג'ל - לא יודע אם להאמין או לא, יש לו דברים שאתה מת מרוב WOW, אבל יש גם דברים שיכולים להיות ערוכים (שוב, כמו כל הטלוויזיה היום) |
![]() |
![]() |
# 48 |
חבר פורום
|
בקשר לתוכנית בשבוע שעבר עם הדג זה דפוק...
כי תקשיב טיס נמצא מעל לים סוף הוא יחשוב על מצלמה? יחשוב על גמל? על מה הוא יכול לחשוב הרי על דגים |
![]() |
![]() |
# 49 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
# 50 |
Rar.co.il
|
הוא דיבר שטויות, טייס יכול לחשוב על עוד 10000 דברים (במיוחד שכיום הטייס האוטומטי עושה כמעט הכל). ההנחה היחידה שמתקבלת (אם נקבל את העובדה שהבחור טריקמן) היא שזה היה מתוכנן.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|