![]() |
# 41 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
# 42 |
Permanently Banned
|
תאמתי אותי השעו ל3 ימים כי הרבצתי לילד אחרי בית ספר
:| |
![]() |
![]() |
# 43 |
הוסטסניון
|
איפה אתם גרים ?
ותגיד לאחיך הגדול שהוא 0 ! ממני באהבה ! במקרה הזה אחיך צריך לקבל מכות ! כי הוא אפססססס בן כמה הוא ? "אח גדול" ? ככה זה נקרא ? אני אח שלי הגדול (ב6 שנים) שהייתי קטן מישהו היה נוגע בי היה מקבל ממני ומאח שלי מכות ! אח שלי מחזיק לו תיידים ואני מכניס בו וככה מלמדים את אותו ילד ! שהייתי קטן היה ילד כמו שסיפרת ! היה מציק לי והכל יום אחד קיבלתי קריז לקחתי מקל מברזל של מגב והורדתי לו פיצות על היד שיכולים לראות עד היום סימן ! הברזל התקפל לו על היד והכל היה כחול בן רגע מאז לא רבנו ונניהינו חברים טובים חחחחח עוד משהו פעם דוד של זה שהיה מתגרה בי הוא היה ה"מלך" של השכונה יענו של הילדים בגילי .. (אז היינו בני 10 ככה) קיצור פעם היה תתוכנית ג'גו חלסטרה ... ובבורגראנץ חילקו שרשראות עם ברזל ויום אחד לקחתי את זה לבית ספר ובאותו יום הוא רב איתי הלכנו מכות באתי הורדתי את זה סובבתי מזה חזק ופוף לראש פתחתי לו אותו :\ חחחח מאז לא רב איתי תבין אלימות לא פתרון אבל שזה הגנה עצמית ? זה לא נחשב אלימות ! זה כדי לשרוד ! Last edited by Kuchi; 04-09-06 at 01:10.. |
![]() |
![]() |
# 44 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
אני מרחם על הלקוחות שלך, גם יכולת ביטוי מרשימה בכתיבה וגם אחלה סיבולת לחיים שמחוץ למחשב.
אתה ילד מסכן, צא קצת מהמחשב. ובדרך תלמד לכתוב סיפור.
# 45 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ואני לא מאיים, מי שמקלל מאחורי המסך, זה אתה, חתיכת מפגר, צא קצת מהמחשב וה-CS, אידיוט. ובדרך, תלמד לכתוב כמו שצריך. |
|
![]() |
![]() |
# 46 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() אגב...אם כבר מדברים על ילד כפות...אני לא מכיר אותך...אבל הוא ילד כפות ודחיפות ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 47 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
הילד הזה חורש כל היום את ה-Counter Strike, ומשחק אותה מבין באנגלית. בלוג עלק, דאבל פחח. |
|
![]() |
![]() |
# 48 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 49 |
משתמש - היכל התהילה
|
שמעו אם נותנים לכם מכות
אתם פשוט צריכים לפוצץ את אותו בן אדם אם באים אליכם הרבה תפוצצו כמה שאתה יכולים תתפרעו עם בוקסים ובעיטות שכל אחד יחטוף אחרי זה לתפוס את מי שאירגן את זה לבד (אפילו לחכות לו ליד הבית) ולפוצץ לו תצורה עד שיגיע לבית חולים!! בקשר לאחים ילד בכיתה ו' לקח לאח שלי קלפים בבית ספר (שהוא היה בכיתה א' כרגע הוא ב-ב') באתי לילד הזה הבאתץי לו כמה בוקסים לכתף לא הכי חזקים בכל זאת ילד קטן ולקחתי לו את כל הקלפים כולל את שלו והבאתי אותם לאח שלי עכשיו יודעים לא להתעסק עם אח שלי ככה זה צריכים לדעת שיש לך גב |
![]() |
![]() |
# 50 |
הוסטסניון
|
יש לי (עדיין וכרגע) שכן דומה... ברגע שהוא התחיל להתפלצף הוא קיבל על הראש ממני ומחברים שלי
תבין אחי צריך להעמיד את המטורפים האלה פעם אחת במקום ויותר הם לא יתחצפו.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|