![]() |
# 41 |
הוסטסניון
|
כה...
הלכה החופשה לצפון.... |
![]() |
![]() |
# 42 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
גם אני גר בצפון, אבל ברוך השם ישתבח שמו לעד אני לא קרוב לאיזורים שמפציצים.
אני גר בכרמיאל, זאת עיר קטנה ליד עכו. באמת חבל לי על כל אותם אנשים שחייבם בשלומי ובקריית שמונה.
[B][COLOR="Gray"]יצירת קשר, אייסיקיו: 50068686 מסנג'ר: [email]yafim@yafim.co.il[/email][/COLOR][/B] Last edited by somebody; 13-07-06 at 01:55.. |
![]() |
![]() |
# 43 | |||||||||||
חבר על
|
אני גם גר מממש בצפון בנצרת עילית אבל יש פה עיר שניקראת נצרת שזה רק ערבים אז פה לא יקרה כלום.
עכשיו תגובתי: ציטוט:
![]() ציטוט:
ציטוט:
לגבי זה אני מאד מאד מאד מסכים איתך! ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
לסיכום!! ישראל זה הצבא הכי חזק בעולם אבל ה"אחראיים" שזה המשללה פשוט פחדנים וממשיכים לתת לאמהות לבכות, מה הם רוצים שעוד פעם יהיה רון ארד 2? ואז עוד פעם נקבל רק גופות? בקיצור זווועה של מדינההה!! אני מתבייש שאני חיי בה ועוד הולך לסכן בקרוב תחיים שלי בגלל החארות האלה, בעזרת השםםם יפגיזו את כל המשפחה של אולמרט ואז ניראה איך ישר פותחים במלחמה וריסוסים, אבל עד אז, אנחנו כמובן נשב בשקט ונמשיך להסתכן יום ויום, ומה שאמרתי על המשפחה של אולמרט אני רציני בזה, תגידו מה שתגידו אני נישאר בעמדה הזאת. בושה!!!!!!!!!!!!!!!
פעם היה עסק ![]() Last edited by Zvaim; 13-07-06 at 05:56.. |
|||||||||||
![]() |
![]() |
# 44 |
חבר מתקדם
|
פאק נכון נפלה עכשיו קטיושה בנהריה? אבא שלי דיבר עם אחותו זה בדיוק בבניין שלה
מסכנים יש להם שתי ילדות קטנות בטח פחדו מוות וגם עוד אישה נהרגה זה בדיוק נפל עליה.. ![]() |
![]() |
![]() |
# 45 |
נשמה של הפורום
|
אנחנו נמצאים כבר בתוך מלחמה. הערבים חפרו את הקבר של עצמם, וישראל נמצאת בבעיה, כי העולם לא מוכן להכיר בזה שאנחנו הצד המותקף ולא התוקף.
# 46 |
חבר בקהילה
|
הפצצות הגיעו גם לשדה תעופה מחניים, ולפיקוד צפון בצפת
וזה עוד רק הקטיושות 20 ק"מ שלהם חייבים להיכנס בהם וחזק! |
![]() |
![]() |
# 47 |
חבר וותיק
|
"הרוגה מפגיעת קטיושה בנהריה
במקום ישנם 23 פצועים, בהם אחד קשה, לאחר שלעבר העיר נורו לפחות 4 קטיושות. טילים נוספים נורו לעבר ראש פינה, קרית שמונה, שלומי, זרעית והגושרים.." חשבנו שלא נפגע בצפון..לפני כ30 דק' נפלה קטיושה ממש ליד צפת...נקווה לטוב! |
![]() |
![]() |
# 48 |
מ.תיכנות
|
רק שתדעו, יש להם קטיושות בעלות מרחק של 200 ק"מ ויותר, זה יכול להגיע בקלות לת"א ויכול להגיע גם לבאר שבע.. אז כדאי לפעול מהר..
|
![]() |
![]() |
# 49 |
חבר מתקדם
|
סעמק
זה מגיע לאשדוד :| |
![]() |
![]() |
# 50 |
חבר וותיק
|
"ישראל תטיל סגר אווירי, ימי ויבשתי על לבנון".
אומרים שיש 30 הרוגים מאתמול עד היום בבוקר..אני מקווה שישראל תמשיך כך!רק במקום לפגוע בשדה תעופה..צריך להפציץ כל מקום אשר נמצא שם איש חיזבאללה! בעזרת ה' יהיה טוב. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|