|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
חחחחח, דופקים אותכם עם המחירים של שרתים בארץ אז אתם דופקים לקוחות?
תעלו מחירים, תשארו בלי לקוחות, כולם יעברו לחול (שיש שם שרתים יותר טובים וגם מחירים יותר זולים). ובקיצר, תעשו מה שבא לכם. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
בעד,נגד זה לא יעזור!אתה יודע כמה אנשים לפניך ניסו לשנות את זה?הרבה מאוד..ושום דבר לא יעזור לזה..כל מי שרוצה שיעלה מחירים יש פה עסקים שהעלו כבר מחירים ויש שהורידו.כל אחד עושה מה שהוא רוצה וחושב שצריך.אז חבל על הטרחה לנסות,כי זה לא יעבוד.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
חוץ מזה שאתה מדבר, ותראה באיזה מחירים אתה מוכר!
# 4 |
Permanently Banned
|
הגענו למצב שיש אחסון בש"ח ע"י SMS,פשוט ב-ו-ש-ה!,
לצערי אני לא חושב שהמחירים יעלו מאחרים,אני העלאתי כבר את המחירים בהרבה... |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר חדש
|
נגד בגלל 2 סיבות:
1.גמישות חבילות-אם אני רוצה למשל חבילה ממש קטנה של בערך 20 מגה (אני עם האתר שלי במשך שנה שהוא היה קיים השתמשתי רק ב16 מגה) אז מחיר של 35 ש"ח זה מעט מוגזם על שטח זעום כזה. 2.בנוסף תמיד מחיר מאפשר התחלה טובה כמו כל עסק חייבים להתחיל עם מכירה במחירי הפסד,לצבור לקוחות ורק אז להעלות את המחיר. בשוק בתור חברה מתחילה אין את המוניטין או כל דבר אחר שיכול למשוך לקוחות חדשים מלבד מחיר ואם בעל חברה מוכן להפסיד כסף בשביל לצבור לקוחות מי אתה שתמנע ממנו? סך הכל המחיר של החבילות הוא לא מה שמשפיע על התדמית של השוק הרי בכל דבר יש מחירים נמוכים (למשל מספרות תספורת יכולה לעלות בין 10-1000+ ש"ח) והמחירים האלו לא משקפים את מצב השוק. התדמית שנוצרה לשוק ההוסטינג כשוק ילדותי הוא הקלות להיכנס אליו בתור בעל חברה-השקעה מינימלית,מיקום נוח,אין צורך בידע מסוים. לאף אחד לא באמת אכפת איך נראה השוק לכל אחד אכפת איך החברה שלו נראית-תשקיע בחברה שלך במקום לבכות שיש כאלו שגונבים ממך לקוחות בגלל המחיר. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
кто ты?
|
ציטוט:
בעבר, [אולי גם היום] כשביררתי אצל ספקית האינטרנט, כמה יעלה לי לאחסן 5 מגה באינטרט, אמרו לי 50 ש"ח אם אני לא טועה... |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
אחי זה היופי בתחרות ...
בכול דבר בחיים שיש יותר מחברה אחת זה קורה ! |
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
אם אכפת לך מהשוק, תעלה לבד!
אם לא אל תעשה כלום. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר פורום
|
כל עוד יש רווח לא שווה לעלות
![]() |
![]() |
![]() |
# 10 |
חסום
|
אני לא בעל חברת איכסון
אבל תחשבו כך נגיד אני בעל חברה לא הכי מצליחה איכותית וכו' וכולכם מעלים את המחיר אני אומר אני לא מעלה אתם מעלים אוטומטית כל לקוח שמחפש מחיר מאשר איכות אצלי... זה השוק פה בעצם ללקוח שסתם בא להקים פורום לא משנה לא ממש כמה החברה הייתה ברשת מה היה הבעלים וביקורות הוא ילך על הכי זול ואם שמעתם על מרד צרכנים לי אישית עכשיו יש איכסון אבל אם פתאום כולכם תעלו את המחיר אני אישית לא יקנה מאף אחד שיעלה אני ההפך ילך לזול מוסרי לא מוסרי איך שתגידו אבל מה אתם תעשו תלכו למישהו שהעלאה ל35 ולא בגלל שהאמצעים נעשו יקרים או משהו וכולם העאלו סתם כדי עלות את המחירים או למישהו שעדיין במחיר הנמוך והזול אז תחשבו טוב טוב |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|