|
![]() |
# 1 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() חח סתם כאילו לא ידענו LOL שוב בהצלחה לכולנו ![]()
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר וותיק
|
ב001 חייב לקבל 100
כי הציון הוא מתוך 150
![]() Last edited by s.o.s; 29-05-06 at 07:37.. |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
ב100 הם מפסיקים לבדוק לך את המבחן. אז אם למשל אתה יודע 4 שאלות פיקס, עשיתם אותם משהו משהו ואין להם מאיפה להוריד לך, אתה מקבל 100 ![]()
![]() |
# 4 |
נשמה של הפורום
|
גם אח שלי וגם אחותי עובדים בעבודה מעולה ושניהם עשו 3 יח"ל ולא עשו השלמות. לאחותי 2 תארים באונ', לאחי אחד. שניהם עושים משכורת יפה מאוד.
אני לא מכליל, אבל אל תזרקו שטויות לאוויר - בסופו של דבר זה פר בן אדם ואי אפשר להגיד שבן אדם עם 3 יח"ל לא יגיע לכלום ולא יוציא תואר וכל שאר הדברים שאמרתם. זה פשוט שטויות... בנוגע לבגרות, 002 היה בדיחה. מקווה ל100.
# 5 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
מה זה משכורת נאה? איזה תואר יש לה?
![]() |
# 6 | |
נשמה של הפורום
|
ציטוט:
אחותי עם תואר גם כן במנהל וכלכלה, ועוד תואר בחינוך מיוחד. היא עובדת בסלקום במשרה בכירה, עם אוטו ותנאי שכר טובים. כמובן שעבודה מעולה ומשכורת נאה זה דברים אינדיוידואלים, ואולי לא הייתי צריך להשתמש בביטויים האלו, אבל אתה פשוט לא יכול לבוא ולהגיד "כל מי שב3 יחידות במת' לא יצליח בחיים". הרי שנינו יודעים שאלו שטויות, ושלא חסר אנשים עשירים שהצליחו ולא סיימו 12 שנות לימוד, וגם לא חסר כאלו שעשו 5 יח"ל מת' ו5 יח"ל אנגלית וסיימו כנהגי מוניות למשל. (ולא, אין לי שום רע כנגד נהגי מוניות, אני מכיר כמה אישית והם אחלה בני אדם - אני פשוט מודע לכך שנהג מונית לדוגמא זה לא מקצוע כל כך מצליח). שוב, יש ויש. אבל לבוא ולהגיד בכזה ביטחון את מה שאתה אומר...וואלה, אני מקווה שאתה מתבסס פה על איזה מחקר שביצעת...
![]() |
# 7 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אבל מה לא כולם יצליחו ... כך שאין ביטוח לכולם בקטע הזה.. לדוגמא , השם שלו ברח לי אבל נו אתם אולי תבינו מנהל חברת תעופה בארצות הברית חברת תעופה בין הגדולות בעולם הוא כאשר פתח את החברה היה בן 17 כן בן17 אם אני לא טועה או 18 והיה בין עישרי העולם הצעירים באותה תקופה שהגיעו לבד לאן שהגיעו ומה? ללא בגרות וללא שום דבר אחר אולי היה לו איזה בסיס בכלכלה וכל מה שמסביב אך תארים לפני הפתיחה לא היו. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
דרך אגב כבר בגיל 18 הוא היה עורך איזה מדור באיזה עיתון. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | ||
Fatal Error
|
ציטוט:
והסיכוי שמישהו שגמר 5 יח"ל מתמטיקה ואנגלית (במומצע 90+, כי בכל זאת, עם מומצע 60 אתה לא עושה כלום עם זה) יסיים בתור נהג מונית זה די קלוש. כבר העובדה שהוא עשה 5 יח"ל פותחת בפניו יותר ויותר חלונות ואפשרויות מאשר עם 3 יחידות אתה יודע מה, תמונה שווה אלף מילים: שים לב: בכל מקצועות הבגרות שבגדר חובה נתתי שם ממוצע 100 (וכך גם באנגלית ומדעי המחשב ב 5יחידות) וציון פסיכומטרי 700 (מכובד בהחלט!) אבל מה, 3 יחידות מתמטיקה בממוצע 90 .. והתוצאות מדברות בעד עצמן, מישהו עם 3 יחידות מתמטיקה לא עומד בתנאי הקבלה לפקולטה אפילו. התמונה (כמו שרואים בכתובת האתר) לקוחה מאתר מידעת שמופעל ע"י המרכז הארצי לבחינות ולהערכה מיסודן של האוניברסיטאות בישראל (ככה שזה לא אתר של "חאפרים") והמידע שם מתעדכן כל שנה ושנה בהתאם לתנאי הקבלה. ציטוט:
![]() |
# 10 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |