הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 29-05-06, 06:59   # 1
s.o.s
חבר וותיק

מיני פרופיל

s.o.s לא מחובר  

ציטוט:
אגב הבגרויות היום...
מה באמת?!

חח סתם כאילו לא ידענו LOL

שוב בהצלחה לכולנו
נרשמתי לאתר אחד שנותן איחסון חינמי
DEAD says:
והוא לא רצה לרשום אותי כי אני מלדבן
DEAD says:
אז נרשמתי לפרוקסי
איזה מלדבן
  Reply With Quote
ישן 29-05-06, 07:29   # 2
s.o.s
חבר וותיק

מיני פרופיל

s.o.s לא מחובר  

ב001 חייב לקבל 100
כי הציון הוא מתוך 150
נרשמתי לאתר אחד שנותן איחסון חינמי
DEAD says:
והוא לא רצה לרשום אותי כי אני מלדבן
DEAD says:
אז נרשמתי לפרוקסי
איזה מלדבן

Last edited by s.o.s; 29-05-06 at 07:37..
  Reply With Quote
ישן 29-05-06, 07:42   # 3

מיני פרופיל

Alter לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי s.o.s
ב001 חייב לקבל 100
כי הציון הוא מתוך 150
אבל הוא עד 100.
ב100 הם מפסיקים לבדוק לך את המבחן.
אז אם למשל אתה יודע 4 שאלות פיקס, עשיתם אותם משהו משהו ואין להם מאיפה להוריד לך, אתה מקבל 100
ישן 29-05-06, 14:13   # 4
Elior
נשמה של הפורום

מיני פרופיל

Elior לא מחובר  

גם אח שלי וגם אחותי עובדים בעבודה מעולה ושניהם עשו 3 יח"ל ולא עשו השלמות. לאחותי 2 תארים באונ', לאחי אחד. שניהם עושים משכורת יפה מאוד.
אני לא מכליל, אבל אל תזרקו שטויות לאוויר - בסופו של דבר זה פר בן אדם ואי אפשר להגיד שבן אדם עם 3 יח"ל לא יגיע לכלום ולא יוציא תואר וכל שאר הדברים שאמרתם. זה פשוט שטויות...

בנוגע לבגרות, 002 היה בדיחה. מקווה ל100.
ישן 29-05-06, 14:15   # 5
eLad
Fatal Error

eLad's Avatar

מיני פרופיל

eLad לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Elior
גם אח שלי וגם אחותי עובדים בעבודה מעולה ושניהם עשו 3 יח"ל ולא עשו השלמות. לאחותי 2 תארים באונ', לאחי אחד. שניהם עושים משכורת יפה מאוד.
אני לא מכליל, אבל אל תזרקו שטויות לאוויר - בסופו של דבר זה פר בן אדם ואי אפשר להגיד שבן אדם עם 3 יח"ל לא יגיע לכלום ולא יוציא תואר וכל שאר הדברים שאמרתם. זה פשוט שטויות...

מה זה עבודה מעולה?
מה זה משכורת נאה?
איזה תואר יש לה?
ישן 29-05-06, 17:29   # 6
Elior
נשמה של הפורום

מיני פרופיל

Elior לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי eLad
מה זה עבודה מעולה?
מה זה משכורת נאה?
איזה תואר יש לה?
אחי עם תואר במנהל וכלכלה, עובד בחברת היי טק, ב4 שנים פחות או יותר שהוא עובד שם יצא כ 7-8 פעמים לחו"ל, מקבל אוטו, מחשב נייד, ואחלה כסף (לא לעניין להכניס סכומים לפה אני מניח..).

אחותי עם תואר גם כן במנהל וכלכלה, ועוד תואר בחינוך מיוחד. היא עובדת בסלקום במשרה בכירה, עם אוטו ותנאי שכר טובים.

כמובן שעבודה מעולה ומשכורת נאה זה דברים אינדיוידואלים, ואולי לא הייתי צריך להשתמש בביטויים האלו, אבל אתה פשוט לא יכול לבוא ולהגיד "כל מי שב3 יחידות במת' לא יצליח בחיים". הרי שנינו יודעים שאלו שטויות, ושלא חסר אנשים עשירים שהצליחו ולא סיימו 12 שנות לימוד, וגם לא חסר כאלו שעשו 5 יח"ל מת' ו5 יח"ל אנגלית וסיימו כנהגי מוניות למשל. (ולא, אין לי שום רע כנגד נהגי מוניות, אני מכיר כמה אישית והם אחלה בני אדם - אני פשוט מודע לכך שנהג מונית לדוגמא זה לא מקצוע כל כך מצליח).

שוב, יש ויש. אבל לבוא ולהגיד בכזה ביטחון את מה שאתה אומר...וואלה, אני מקווה שאתה מתבסס פה על איזה מחקר שביצעת...
ישן 31-05-06, 12:16   # 7
Exciter17
Permanently Banned

Exciter17's Avatar

מיני פרופיל

Exciter17 לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Elior
אחי עם תואר במנהל וכלכלה, עובד בחברת היי טק, ב4 שנים פחות או יותר שהוא עובד שם יצא כ 7-8 פעמים לחו"ל, מקבל אוטו, מחשב נייד, ואחלה כסף (לא לעניין להכניס סכומים לפה אני מניח..).

אחותי עם תואר גם כן במנהל וכלכלה, ועוד תואר בחינוך מיוחד. היא עובדת בסלקום במשרה בכירה, עם אוטו ותנאי שכר טובים.

כמובן שעבודה מעולה ומשכורת נאה זה דברים אינדיוידואלים, ואולי לא הייתי צריך להשתמש בביטויים האלו, אבל אתה פשוט לא יכול לבוא ולהגיד "כל מי שב3 יחידות במת' לא יצליח בחיים". הרי שנינו יודעים שאלו שטויות, ושלא חסר אנשים עשירים שהצליחו ולא סיימו 12 שנות לימוד, וגם לא חסר כאלו שעשו 5 יח"ל מת' ו5 יח"ל אנגלית וסיימו כנהגי מוניות למשל. (ולא, אין לי שום רע כנגד נהגי מוניות, אני מכיר כמה אישית והם אחלה בני אדם - אני פשוט מודע לכך שנהג מונית לדוגמא זה לא מקצוע כל כך מצליח).

שוב, יש ויש. אבל לבוא ולהגיד בכזה ביטחון את מה שאתה אומר...וואלה, אני מקווה שאתה מתבסס פה על איזה מחקר שביצעת...
אכן אכן לכאן אני חותר.
אבל מה לא כולם יצליחו ... כך שאין ביטוח לכולם בקטע הזה..
לדוגמא , השם שלו ברח לי אבל נו אתם אולי תבינו מנהל חברת תעופה בארצות הברית חברת תעופה בין הגדולות בעולם הוא כאשר פתח את החברה היה בן 17 כן בן17 אם אני לא טועה או 18 והיה בין עישרי העולם הצעירים באותה תקופה שהגיעו לבד לאן שהגיעו ומה? ללא בגרות וללא שום דבר אחר אולי היה לו איזה בסיס בכלכלה וכל מה שמסביב אך תארים לפני הפתיחה לא היו.
  Reply With Quote
ישן 31-05-06, 12:40   # 8
A1ex
תודה על תרומתך.

מיני פרופיל

A1ex לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Exciter17
אכן אכן לכאן אני חותר.
אבל מה לא כולם יצליחו ... כך שאין ביטוח לכולם בקטע הזה..
לדוגמא , השם שלו ברח לי אבל נו אתם אולי תבינו מנהל חברת תעופה בארצות הברית חברת תעופה בין הגדולות בעולם הוא כאשר פתח את החברה היה בן 17 כן בן17 אם אני לא טועה או 18 והיה בין עישרי העולם הצעירים באותה תקופה שהגיעו לבד לאן שהגיעו ומה? ללא בגרות וללא שום דבר אחר אולי היה לו איזה בסיס בכלכלה וכל מה שמסביב אך תארים לפני הפתיחה לא היו.
גם יאיר לפיד לא סיים בית ספר ועכשיו תראה איפה הוא,אבל זה מבטיח לך שגם אתה תיהיה כזה?
דרך אגב כבר בגיל 18 הוא היה עורך איזה מדור באיזה עיתון.
  Reply With Quote
ישן 31-05-06, 17:47   # 9
eLad
Fatal Error

eLad's Avatar

מיני פרופיל

eLad לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Elior

אתה לא עונה על השאלה מאיפה התואר ובכל זאת, יש הבדל בין מכללת בת-ים לאת"א.

והסיכוי שמישהו שגמר 5 יח"ל מתמטיקה ואנגלית (במומצע 90+, כי בכל זאת, עם מומצע 60 אתה לא עושה כלום עם זה) יסיים בתור נהג מונית זה די קלוש. כבר העובדה שהוא עשה 5 יח"ל פותחת בפניו יותר ויותר חלונות ואפשרויות מאשר עם 3 יחידות

אתה יודע מה, תמונה שווה אלף מילים:

שים לב:
בכל מקצועות הבגרות שבגדר חובה נתתי שם ממוצע 100 (וכך גם באנגלית ומדעי המחשב ב 5יחידות) וציון פסיכומטרי 700 (מכובד בהחלט!) אבל מה, 3 יחידות מתמטיקה בממוצע 90 .. והתוצאות מדברות בעד עצמן, מישהו עם 3 יחידות מתמטיקה לא עומד בתנאי הקבלה לפקולטה אפילו.

התמונה (כמו שרואים בכתובת האתר) לקוחה מאתר מידעת שמופעל ע"י המרכז הארצי לבחינות ולהערכה מיסודן של האוניברסיטאות בישראל (ככה שזה לא אתר של "חאפרים") והמידע שם מתעדכן כל שנה ושנה בהתאם לתנאי הקבלה.

ציטוט:
גם יאיר לפיד לא סיים בית ספר ועכשיו תראה איפה הוא,אבל זה מבטיח לך שגם אתה תיהיה כזה?
דרך אגב כבר בגיל 18 הוא היה עורך איזה מדור באיזה עיתון.
יאיר לפיד אאל"ט בוגר גימנסיה הרצליה (אחד מבתי הספר היוקרתיים בארץ). אתה מוזמן להביא הוכחות לזה שאין לו תעודת בגרות..
ישן 29-05-06, 14:15   # 10
A1ex
תודה על תרומתך.

מיני פרופיל

A1ex לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Elior

צודק 100% יש ויש
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

כלים לאשכול
תצורת הצגה

חוקי פירסום