|
![]() |
# 1 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
|
|
![]() |
# 2 | |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
ציטוט:
איך אנשי עסקים ישראלים מפעילים אתרי הימורים בחו"ל למרות היותם ישראלים (שחל עלייהם החוק הישראלי). מה הקונץ שלהם ?
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
די למה אתה "מגעיל" ? זה קשור לדיון מאוד ! מדובר ברמאות והכל + על עידן בחיית אחי אני רואה יש לך משהו נגד אורי ? וכן אני שפוט ![]() ואממממ לאוהד יש לי שאלה אני שילמתי לך שאתה תביא לי דומיין הפקדתי לך לבנק כסף אבל הבנק גנב לך אותו מה אתה אומר על זה ? ותאי אתה צריך ללמוד לדבר עם "מנהלי" טיפה עם יותר רמה ! שלום רב . שמי תאי ואני אשמח אם אוכל לקבל מידע על הפרטים הבאים : אם יש חוק האוסר על ... אם ובמקרה נקלעתי למקרה של מירמה (איך שכותבים סורי אני ילד רחוב) מצד לקוח שלכם ... אשמח לפרטים .... בברכה תאי שם משפחה אפשר להוסיף פרטים עליך וליצור עימך קשר ! Last edited by Kuchi; 25-05-06 at 23:57.. |
|
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
אתה יכול להגיד שאין עם מי לדבר, אך אתה משקר במצח נחושה:
אתה כל הזמן אומר "אמרתי לו בתחילת השיחה שהוא יקבל את הכסף רק ש.." היום אני לא על המחשב אך מחר אני יכול לצלם היסטוריה ולהראות לכולם שהוא לא אמר כלום. ואל תעשה צחוק "יכולת לקבוע פגישה ולכתוב חוזה", אם הייתי רוצה לקבוע פגישה הייתי עושה זאת ישירות עם מיקרופאי. |
![]() |
# 6 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
עשיתי את הכסף שלי וברחתי חחחח : )
כמה שאנשים פה מנסים להפיל אבל לא יצליחו מהוסטס תאמינו לי שלא יוצא הרבה. ואני בטוח בכך-והאתר עוד יחזור ובגדול בחו'ל :P ואני חושב שגם אם יהיה לי משהו להגיב לא אגיב יותר כי באמת הדברים חוזרים על עצם. לילה טוב.
הוסטסניון
|
ציטוט:
תן לי סיבה אחת שסגרת את האתר. הוא הצליח ומרוב הצלחה נגמרו לך הפרסים לחלק? היה רייטינג כ"כ גבוה ששבר שיאי עולם? :\ |
|
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
וכן האתר שלו:
prasms.com הוא דוגמא, כשהוא פעל, איפה היה המחיר? ב"תקנון" באמצע, ב-ariel 8! וככה גם איתי! לא אמר כלום עד שממש חיפשתי את התשובה! |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
אורי אתה יודע שאני חושב על זה אנחנו יוצאים הטיפשים פה !
אנחנו מנסים לעזור לילדים שעובדים עליהם אבל תחשוב על זה הבן אדם אשף הרמאויות ! עכשיו תחשוב על זה הנוכל כותב באתר שמי שישלח יותר SMSים יקבל 500 שקל ודברים כאלה ביננו ? מאיפה הוא יפליץ להם 500 שקל ? זה ידוע שזה רמאות ! אבל את הילדים הקטנים זה מגרה ! הם רוצים ! ואז הוא יודע חחח הם יבזבזו מלא כסף מהסלולרי של ההורים ! וכמו שאמרתי בדיון שהוא פתח על התחרות הזאת שבסוף החודש הוא יכתוב שזה יסגר אבל מאחר והוא מנהל מחרו לי תהודעה ! למה ? כי צדקתי אבל אנשים לא מאמינים זה עידן שמציף תפורומים ! זה עידן שלפני חצי שנה היה כותב בפורומים שאלות על הSMS והמערכת וכל זה ! אורי זה ידוע שהוא התחיל כי הוא ראה שאתה הצלחת אבל הבעיה היא שאתה לא גונב את הלקוחות ומה שמעצבן זה שלמשל עכשיו שהדיון יסגר (ינעל) הוא ימשיך זה לא יעצור אותו הוא עושה כסף קל ! והכי מעצבן שמחקו לי תהודעה מהדיון שהוא פתח על פרסמס הזה שכתבתי שבסוף החודש הוא יסגור תאתר ויברח זה היה ידועעעעעע ! קיצור חברה אין מה לעשות הוא "רמאי" אבל הוא ימשיך תבינו לא יעזור מה נכתוב ! איך תעצרו אותו ? טאי פנה למיקרופי ! אתה יש לכם הסכם בעל פה ואפילו בבית משפט זה נחשב ! במיוחד אם הוא גדול ממך ! עידן אתה לא בסדר אתה אולי גדול בגיל לא יודע אף פעם לא אמרת את גילך וזה באמת לא אכפת לי רק רציתי לדעת שהילדותיות שבך זה בגלל האי התבגרות או פשוט שזה בך אם יש פה תוכן פוגע ? סלח לי עידן אבל לא באתי להעליב אתה פשוט ילדותי ! ורמאי ! |
![]() |
# 10 | |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
ציטוט:
כל עוד הכל בתחום הביקורת ונושא האשכול - אין פה מעבר על חוקי הפורום.
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|