|
![]() |
# 1 |
кто ты?
|
המנהלים גם משתתפים?
|
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
למה ישר לתקוף?
לדעתי רעיון יפה (אני אישית יישתתף) לא בשביל הפרסים אבל בשביל הניסיון בקידום אתרים יותר. בהצלחה לכולם! |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
אני חושב שבתור מתלמד בכל התחום אני דווקא כן אשתתף
בהצלחה לכולם
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שאלה, התחרות היא בגוגל קום או גוגל ישראל?
|
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
נו באמת אלון, ילד קטן? מה הקשר?
אני אסיים את הדעה שלי במשפט אחד: מציאת לקוחות בנושא קידום אתרים, הוא אפילו לא קרוב למציאת לקוחות בתחום ההוסטינג.
חבר וותיק
|
אולי תנעץ....?
ד"א - בקוד שצריך לשתול באתר כתוב "פורום אחסון האתרים הגדול הישראל", תקנו את זה. Last edited by miniature; 12-04-06 at 04:57.. |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
אני די מסכים עם אלון ועם עידן ...
לא רואה את החיוביות שבתחרות הזאת אבל שיהיה לכם בהצלחה! |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
Fector
אני אף פעם לא אמרתי שאני מקדם אתרים מקצועי, להפך אמרתי שאני חדש בתחום ומתלמד. רדו מהעניין הזה. TalGarty למה? חסר אתרים? בדיוק כמו האתרים שמתאחסנים בעבור 30 שקל לחודש או אפילו חסות. אבל בוא נעזב את זה בצד. אמרנו שיש תחרויות אחרות, של 2000$-6000$, יותר שווה לי להשקיע זמן שם - זה ברור. בוא נגיד שנשאר לי זמן להשקיע בתחרות של הוסטס, זה זמן קטן מאוד שבתוכו אני לא יספיק לקדם את האתר בצורה איכותית, אנשים יחפשו דרכי קיצור וכו'.. טיפשי לארגן חחרות כזאת בתחום כזה. בSEO צריכים להיות בעלי רצון בשביל להיכנס לתחום, ולחרוש על החומר, להשקיע המון זמן, להשקיע הרבה מחשבה, אם יש לבן אדם את התכונות האלה הוא יוכל להתחיל ללמוד לבד בלי דחיפה של אף אחד ובלי דחיפה של אף תחרות. |
![]() |
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שם טיפשי
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|