![]() |
# 41 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני מכיר אותך ואני יודע ב 100% מי אתה. תודה לכולם. ד"א, יש להזכיר - אני לא בנטו הוסט.. אבל אני עוזר לתום בתור מישה שהקים איתו את החברה ובתור חבר קרוב.
# 42 |
חבר פורום
|
שמע מנהל הינה תוכנה שמשחזרת מידע בלינוקס אני אישית לא ניסיתי אותה אבל הרבה המליצו לי עליה...
http://www.cgsecurity.org/index.html?testdisk.html שיהיה בהצלחה בשחזור...
חבר מתקדם
|
פתאטם אני נזכר שאני גם מאוחסן עליהם :qqb021:
חתיכת סיפור מנה שהולך פה.. מקווה שיהיה בסדר בהצלחה נטו
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
![]() |
# 44 |
חבר פורום
|
הנה עובדה
oxserv באהבה מ כתוב את זה שנכנסים לאתר שלהם וגם זה מעביר ל oxserv
חבר וותיק
|
![]() ציטוט:
אבל רק מהתגובות שלך אפשר לראות שאתה דיי צבוע, משחק אותה כזה יודע הכל, וכולם לא יודעים כלום. ואם כל הכבוד לך ,לפי מה שידוע לי טל בהרבה אבל הרבה יותר זמן ממך בתחום, כנ"ל לגבי טום. -------------------------------------- טום,וטל - מבין אותכם,לא אכפת לי מהאתר שלי אני אתמול בשעה 12 גיביתי את האיחסון כולו, והורדתי למחשב. ככה שלי יש גיבוי. ואם אתם צריכים משו אני מאחוריך בכל דבר.
# 46 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
יוווו די להאשים את מתן
להגיד לכם את האמת ? אני לא ממש מת על מתן אבל כל הכבוד לו שנתיים בערך מחזיק חברה מעולה במחירים זולים מה שאני מנסה להגיד שמנסים פה להפליל אנשים ולא צריך להאשים... שיגלו מי הפורץ אז סבבה.. אבל כרגע ליפול על מתן ? מה הוא עשה לכם ? בהצלחה לכולם... |
![]() |
# 47 |
חבר על
|
קיצור תקשיבו שיהיה רשום אוקסרב באהבה שיהיה רשום מה שרוצים אני יודע שזה לא אני אני לא יודע לפרוץ עכשיו דבר שני אמרתי לתום אני יבוא לבית ספר שלו היום לדבר איתו הייתי בבית ספר שלו אבל לא מצאתי אותו אני אמרתי לתום יש לו עד שעה 3 להעיף את הקשר שלי לעניין הזה אם לא אני יתלונן עכשיו תום לא עונה בפלאפון אז אני לא יכול להפגש איתו קיצור תום כדי לך להתקשר אליי שתראה את ההודעה 0502987810
היום אני בגבעת רם במקרה אז דבר איתי |
![]() |
# 48 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
אתה לא חושב שזה מישהו בכוונה כתב כדי להפליל את oxerv . בכל אופן אני חושב שזה לא oxserv
# 49 |
חבר פורום
|
שאני חושב על זה לעומק אני חושב שזה לא הוא
כי ברצינות מה מי יכתוב את השם שלו שידעו שזה הוא
משתמש חדש
|
ציטוט:
|
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |