![]() |
# 31 |
חבר בקהילה
|
3 ו 2 זה אותו הדבר בתכלס רק אם קצת עדכונים ...
# 32 |
חבר בקהילה
|
הורדתי עכשיו... נראה הרבה יותר נוח מאקספולרר 7..
יש גם הרבה תוספות נוחות...
# 33 |
חסום
|
אני נשתמש הרבה זמן ב FF וכמו כולם בערך הורדתי את 3 היום :]
|
![]() |
![]() |
# 34 |
חבר וותיק
|
איזה מצחיק זה לראות את המדינות הגדולות האלו שהם פי 2 או פי 3 מהגודל שלנו ויש שם רק הורדה אחת..חח
|
![]() |
![]() |
# 35 |
t tc tcp tcp/ip
|
האמת שלא מצליח להבין למה משתמשים בדפדפנים האלו בכלל.
אקספלורר עובד מצויין כל האתרים נראים בו מצויין. יש עידכוני אבטחה ואחרים חינם ובלחיצת כפתור כשחלקם גם מגיעים אוטומטית בלי לחיצה. ועוד ועוד... לא שלא ניסיתי, ניסיתי את השועל השיכור (המסכן מסתובב סביב זנבו... לא?) ואת אופרה וכולי... ותמיד חזרתי לאקספלורר הישן והטוב. נניח תוכנת צריבה המובנה של מיקרוסופט לא עונה על הצרכים ונרו נותן פתרון מצויין ולכן אני משתמש בו... ומבין אחרים שעובדים עם תוכנות צריבה אחרות. אבל בדפדפן לדעתי אקספלורר שולט מכל הבחינות, אז נכון אולי תרגישו שאתם תומכים בקטנים/מיעוט ומפילים בכך את המונופול הגדול. אבל בשביל מטרה כזו לסבול? לא תודה ![]()
# 36 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
מאותה סיבה שאתה רגיל לIE גם אני לפחות רגיל לFF.. הגרסה הקודמת של IE הייתה ממש ממש גרועה..ובגלל זה עברתי לFF מאז זה סיפור אהבה ![]() חחח קיצר..זה לא קשור להפלת המונופול(אולי קצת ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 37 |
חבר בקהילה
|
יש לי את זה! זה נחמד אחי
|
![]() |
![]() |
# 38 |
חבר בקהילה
|
שטויות, IE מושך אליו וגם בנו עליו מלא וירוסים מעצבנים שזה נמאס , כדי לכולם לעבור כבר ל- FF הכי נוח למרות שלא כל האתרים מותאמים אבל זה יסודר בקרוב.
# 39 |
אחראי פורום Off-Topic
|
האמת, אני בכלל לא אוהב את FF. ניסיתי כמעט את כל הדפדפנים (FF2, Opera, Safari, FF3, IE6, IE7), והכי נוח הוא Avant Browser, שבעצם "מתלבש" על המנוע של IE שנמצא על המחשב (אם מותקן לכם IE6, אז ה-Avant יהיה IE6. אם מותקן IE7, כנ"ל).
# 40 |
הוסטסניון
|
אפשר איכשהו להעיף את התיאור לכל עמוד?
זה לא נוח ואני לא רוצה שכל מי שיהיה על המחשב שלי ידע ישר באילו אתרים אני גולש
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|