![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
![]() שלום לכולם,
לפני למעלה מחודש רכשתי דומיין מאחד המשתמשים כאן בפורום, במחיר של 40 ש"ח... לאחר הרכישה הסתבר לי שהמשתמש שרכש לי את הדומיין בעל חשבון בבנק "אוצר החייל" והבנק הזה לא קיים בקרבה לאזור מגוריי, לכן נאלצתי לנסוע מחוץ לעירי (עד אזור ת"א) על מנת להפקיד לו את הכסף, כאשר הגעתי לבנק הוא היה סגור ולא הייתה לי אפשרות לבצע הפקדה אפילו באמצעות מעטפה, לאחר נסיונת כושלים, ביקשתי מהמשתמש לתת לי חשבון של בנק אחר ע"מ שאוכל להפקיד לו את הכסף לחשבון, אך אין ברשותו שום חשבון בבנק אחר, וללכת שוב עד ת"א לבנק אוצר החייל זה קצת בעיה. אז החלטנו להגיע לעמק השווה ואמרתי שאני אשלח לו את הכסף דרך הדואר. קניתי מעטפה ובול בסך 1.20 וכתבתי על המעטפה את הכתובת המסודרת שהמשתמש נתן לי, ואפילו יתרה מזה שמתי את הכסף עטוף בדף חלק ע"מ שלא יוכלו לראות שאכן מדובר בכסף. עברו כבר למעלה משבועיים מיום ששלחתי את המעטפה, והכסף לא הגיע למשתמש, עכשיו מבחינתי אני שילמתי כבר על הדומיין ואף יתרה מזאת שילמתי גם על הבול והמעטפה (אני לא אתלונן על ה2 שקל האלה).- אני חייב לציין שלא כתבתי את פרטי השולח ולכן המכתב לא יכול לחזור לבעליו המקוריים. אבל המשתמש לא מוכן לתת לי את הפרטים לדומיין מפני שהכסף אינו הגיע לידיו - ואני מצדיק אותו, אך מצד שאני מה אני אמור לעשות במקרה הנ"ל- הרי התשלום התבצע ע"י ואף יתרה מזאת שילמתי מעבר לדרוש ממני, ומפני שהכסף לא הגיע הוא לא מוכן לתת לי גישה לפאנל של הדומיין. עכשיו מבחינתו הוא מעוניין ב40 ש"ח האלה, ומבחינתי אני כבר שילמתי אותם כאשר שלחתי את המעטפה בדואר.. יש למישהו פתרון מה אנחנו יכולים לעשות כדי ששנינו נצא מרוצים, כי לא נעים לי מכל הסיטואציה הזאת, ואנשים רבים מכירים אותי בפורום הזה ויודעים שאין לי כל מטרה לרמות וכן יש לי שימוש רב הדומיין הזה לכן חשוב לי על פתרון מיידי, ואני לא מוכן להשקיע 40 ש"ח נוספים על הדומיין מפני שאני אעדיף כבר לרכוש חדש וזהו... אין לי בעיה לפצות אותו בכל דרך מלבד כספית, אלא דברים שיש להם שווי ערך כספי, למשל אני מנפיש ובונה אתרים אין לי בעיה לספק לו שירות בטווח המחיר שאני צריך לתת לו... הצעות!!! Last edited by uni; 07-02-07 at 16:23.. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|