|
![]() |
# 1 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
לעניין המחיר, נניח ואתה קונה פעם בשבוע זיגי ב5 ש"ח. חישוב פרימיטיבי: 4 שבעות בחודש- 20 ש"ח. 12 חודשים בשנה- 240 ש"ח. לאחר שנתיים 480 ש"ח. אז או שפשוט קונים זיפו לכל החיים (ואני קניתי אחת נהדרת ב210 ש"ח) או שפשוט הולכים על הדבר הבטוח והנכון- לא מתחילים לעשן. אם רוצים זיפו סתם בשביל הכיף (ויש כאלה שרוצים) אז תמיד אפשר לרכוש מזוייפת ב10-40 ש"ח או אחת זולה ופשוטה (ללא אלמנטים מיוחדים) ב90-120 ש"ח. ועכשיו תגובה רצינית לפותח האשכול, כל שקל שיש לך תשמור. אני מדבר מניסיון, תוותר על משהו שאחרי חודש-חודשיים כבר לא תחשוב עליו (למרות שקשה לעשות ויתורים על דברים שרוצים) ועוד כמה שנים הכסף הזה יעזור לך למטרה טובה, מהנה ומועילה יותר.
![]() |
# 2 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
ואם בא לך לעשות מה שאני עשיתי, לקחתי את כל הכסף וטסתי לארה"ב לחודש ושבוע.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
טוב ממה שראיתי פה עדיין נישארתי אם
מצלמת ווידאו דיגיטלית ופלאפון מה אתם אומרים שווה? |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
בטבע?
מה קרה לך? |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
http://www.teva.co.il/hebrew/ החברה שנייה בגודלה בעולם ליצירת תרופות.. חברה בשווי כמה מיליארדים.. תשבקיע במניות שלהם.. עוד כמה זנים זה יגדל לך..
![]() |
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
שיהיה במזל"ט
אם תמקבל הרבה כסף אז זה ייתן לך מוטיבציה לאסוף ככה תוסיף כל הזמן כסף וזה יכול להגיע לסכום גדול שתגדל תלמד נהיגה\קנה אוטו (הדבר הכי חכם לעשות). |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
אה חחח
|
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
בתחלס, הכי טוב לאסוף לרישיון, תתחיל לבד, אם צריך ההורים ישלימו. זה מה שאני עושה. לך תידע אם תעבור בפעם הראשונה, אז אתה צריך ספר לעוד פעם אם לא יצא בפעם הראשונה.
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
מתנה לבר מצווה ?
אממממ יש כמה בובות ליד הבורסה קנה אחת לשעה LOL |
![]() |
![]() |
# 10 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט: