![]() |
# 31 | |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
שרת מעולה אני עבדתי עם השרת הזה וסידרתי לו ולרונן את השרת כשהם שילמו. לגבי המחירון אל תדחפו את האף שלכם לכל מקום. |
|
![]() |
![]() |
# 33 |
אחראי פורום
|
טוב, התגובות נחמדות והכל, נסכם בקצרה:
1. זה לא המחיר הכי זול לכן אל תתחייב לפני שתעמוד מאחורי דבריך. 2. אף אחד לא צריך להתערב לו במחירים (אני ציינתי רק שזה לא הכי זול כדי לא להשלות את הלקוח). 3. זול זה לא תמיד איכותי וההפך, לפעמים יש זול שהוא גם איכות. 4. אני הוא וכולם לא מחוייבים לאף אחד לעמוד בזמנים שבהם אנחנו מעלים מחירים, מיקרוסופט אמרה שתוציא את ויסטה לפני הרבה הרבה זמן, עד היום לא יצא... 5. חמש ואחרון - אנשים, אני מבקש מכם בכל לשון של בקשה, אפשר לקרוא לי גיא ולא פרש סרב! חחח גיא, רק גיא ![]() המשך יום נעים.
# 34 |
חבר בקהילה
|
טוב אז בקשר למאור:
אמרתי שאני לא מכיר את איכות השרתים שלו ואני חס וחלילה לא נותן עליהם ביקורת יכול להיות שיש לו את השרתים הכי טובים שיש בעולם אני לא יודע אני רק אמרתי את דעתי אולי לא הייתי צריך להגיד את כל מה שחשבתי אבל לא חשוב בכל אופן בהצלחה לו וכנראה שיש לו הסיבות למכור במחירים כאלה נמוכים בכל אופן אם מאור אומר אז מאור יודע ועכשיו בקשר לגיא: לא ידעתי איך קוראים לך אז אמרתי פרשסרב ,מהיום אקרא לך גיא ובקשר לווינדוס ויסטה אם אני לא טועה הוא כבר יצא בן דוד שלי השיג אותו אני חושב שוב לילה טוב לכולם! תהנו בחופש זה פשוט חופש "בובום לפנים" |
![]() |
![]() |
# 36 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
2. אז למה התערבת? 3. נו יופי, אז שוב פעם..למה התערבת? 4. אם אתה אומר מראש שאתה לא מתחייב לעמוד מאחורי המילים שלך זה אומר משהוא...ותסלח לי על זה שאני חוזר על זה :P אם אתה אומר משו שאתה לא מתחייב מאחוריו זה אומר משו עליך בתור בנאדם ועסק. 5. בסדר, תרגע. רק אל תכח את זה אישית ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|