![]() |
# 31 | |
חבר על
|
ציטוט:
עם כל הכבוד לopen ויש לי כבוד אליו באמת אחלה מעצב... אבל אני יותר בסגנון של open. באמת אל תגיד סתם דברים שאתה לא יודע הבנאדם יודע לעצב ולפי דעתי גם יפה מאד ויותר יפה משל open... אבל שוב אני אומר אין לי שום דבר נגד open או משהו אבל אני אוהב יותר את הסגנון של open. ... |
|
![]() |
# 32 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 33 | |
חבר על
|
ציטוט:
ההבדל הוא הנקודה לא הגדול או קטן... |
|
![]() |
# 34 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני חושב שבכל הנושא השטותי הזה, מישהו צריך להסביר על ההבדל בין שם של עסק, לRegistered Name וTradeMark.
|
![]() |
# 35 |
חבר בקהילה
|
לדעתי האשכול הזה באמת מיותר
אתה אוופן הוא אוופן מה זה חשוב אז יש 2 עם אותו כינוי אם זה כל כך מפריע לך תבקש שישנו לך את הכינוי וכמו שעוד אמרו פה אין לך זכויות על הכינוי ועכשיו לקטע הכישרוני ![]() לא יצא לי לראות עיצובים של אף אחד מכם אבל לא יפה לנסות לקלקל למישהו עסק בגלל כינוי יום טוב לכולם! מקווה שתפתרו את זה בשלום חחח |
![]() |
# 36 |
הוסטסניון
|
אני אשמח אם משהו יקרא כבר לגננת ויבקש ממנה להפריד.
חבר וותיק
|
לדעתי זה משהו מטופש כך שלא קראתי את גל העמודים ההאלה.
אבל זה ממש מטופש!בגלל כינוי לריב ועוד מה ההבדל?"."?[נקודה?] לא יאומן! |
![]() |
# 38 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
זה לא שהוא סתם משתמש בכינוי, בתור מעצב, שיש מעצב אחר עם הכינוי
זה שם יצוגי והוא משתמש בו, זה כמעט כמו התחזות :\ |
![]() |
# 39 |
חסום
|
אתה לא רשום במס על השם
כן זה מגעיל נורא מה שהוא עושה אבל אין לך מה לעשות עם זה:\ יש אנשים שמפרנסים ככה הייתה חברה SANY שפשוט לא אמרה כתבה את השם בשום מקום וביטא את זה כמוSONY ומכרה ככה דברים פגומים בהצלחה באימות:\ היה לי גם מקרה אחד כזה בכיניו הישן שלי LABDAN זה כינוי יחודי לי בגלל 3 אותיות הראשון של שם המשפחה שלי ואז השם ישר כולם התנפלו עליו קיצר בהצלחה |
![]() |
# 40 |
חבר פורום
|
כמה רעש אתם עושים...
Open בשבילי זה רק open.co.il, ואתם לא מתקרבים לזרת שלהם, לא Open ולא open. תמצאו שניכם כינויים חדשים ומקוריים יותר, ותעזבו אחד את השני בשקט. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|