|
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
לארה"ב יש את הצבא הכי גדול בעולם וגם את הצבא הכי חזק בעולם
על כל טנק/מטוס/ספינה/חייל אחד שלנו יש להם 100
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אפילו עכשיו בלבנון, מישהו הביא דוגמא בשל ששת הימים עם מספר הלוחמים תעבור תגובות קודמות ותראה שהיחס בין הנהרגים של הצב"א ישראל לאחרים. דבר אחר, יש כאלה שלא מאמינים פה בה' ובתנ"ך, אבל הדוגמא של יונתן והנער שלו?! { ש -2 הרגו כ-20 ממחנות פלישתים } - { מלחמות דוד ושאול } - { משה } יש עוד מלא מהתנ"ך, אבל יהיה את אלה שיגידו הצבא של פעם זה לא של היום, אבל ה' של פעם זה אותו ה' של היום!! |
|
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אגב תתחבר למסנג'ר ![]() ![]() |
|
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אתם כנראה עוד ילדים קטני חושבים משחקים פה קלפם היא תנצח את ההיא והמדינה הזאת יותר חכמה מזאת תבינו דבר אחד במלחמות אין מנצחים כולם מפסידים כי כולם מאבדים חללים ואזרחים חפים מפשע! ומי שאומר שישראל חלשה טועה ובגדול! ישראל היא המדינה אם הכי הרבה ניסיון במלחמות ואני מבטיח לכם אישית שכל מי שפגע בישראל לא ישאר בחיים וזה שאתם אומרים ארצה"ב עוזרת לנו מזרימה כספים וכל זה כנראה לא הבין שזה לא בחינםכל מעצמה כמו ארצה"ב (רוסיה) היית מוכנה לממן מדינה ושאותה מדינה תיהיה נאמנה אליה הקשר שלנו אם ארצות הברית הוא לא רק כסף זה נאמנות אנחנו איתם באש ובמים!
נ.ב אם אנחנו רוצים אנחנו שנייה אחת נכנסים לסורייה ולאיראן ומפרקים אותם אל תשכחו ארצות הברית יושבת עכשיו בשטח של עיראק ועיראק זה מאחורי סורייה נכנסים בהם משני כיוונים ואין להם מה לעשות. אז אל תזלזלו בישראל מי שמזלזל בישראל מוזמן לאגר לסורייה או ללבנון שם הם יטפלו בו יותר טוב! |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
אני לא ידוע על מה הוויכוח, אין על מה להתווכח שארצות-הברית הוא הצבא העשיר והחזק בעולם, חבל על הויכוח, וגם זה עובדה ארצות הברית נותנת לנו כסף לצבא ולא אנחנו להם,
הצבא העשיר ביותר = החזק ביותר = ארצות הברית. אלירן עם כל הכבוד שלי אליך, אתה אומר פה כל כך הרבה שטויות:/ וזה ממש מעצבן שאתה רוצה ש"ארצות הברית ממש מממש חלשה" כי זה כל כך לא נכון. Last edited by Concept; 16-07-06 at 12:06.. |
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
לדעתי ישראל לא הצבא הכי חזק בעולם =\
שמע, ארצות הברית היא בהרבה מאוד יותר גדולה מישראל ויש לה יותר חיילים וכל זה... אבל הטכנולוגיה פה חדישה וזה נכון אם היית מלחמה בין ישראל וסין בוא נאמר אין ספק שישראל היית מנצחת בגלל נשק לא קונבציונלי, טילים, פצצות, וכל זה... אבל ארה"ב? אין לנו סיכוי נגדם... |
![]() |
# 7 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 8 | |
חבר בקהילה
|
בואו נסכם את זה ככה-ישראל חזקה..אבל לא הכי חזקה ובטח שלא תיהיה הכי חזקה.
וכמו שמשוגע כתב-אין לה הרבה סיכויים לנצח באיזה מלחמה מסויימת נגד משהו חזק אחר.
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
קראתי הכל...
ויש לי להגיד שני דברים דבר אחד יש לנו נשק חזק מאוד שקוראים לו צו 8 שזה אומר בזמן מלחמה הצבא מתוגבר בצורה מטורפת והשני זה שאולי הצבא שלנו לא הכי חזק בעולם אבל בטוח שהוא הטוב בעולם |
![]() |
# 10 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|