|
![]() |
# 1 |
Guest / אורח
|
אין מתנות חינם.
בסופו של דבר עדיף לשלם על אחסון ולא לתת לבן אדם זר גישה לכל אתריך, לכל אחד יש הסודות שלו, השיטות שלו. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
кто ты?
|
ציטוט:
ובטח לא בקבצים שבוא, הוא פשוט עושה עסקה, אני מביא לך איחסון, אתה ממקם באתר שלך 2 לינקים. לא רוצה? אין איחסון. מה קשה להבין? ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
Guest / אורח
|
אם אין לך בעיה לחשוף את כל אתריך בפני אדם זר.
לך על זה. לדעתי אם יש לך אתר בעל פיג' ראנק 4-5 ואתה לא מכסה את הוצאות האחסון בעצמך. פרוש ומהר. |
![]() |
![]() |
# 4 | |||
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
ציטוט:
אדם זר? הלו הלו אתה עובד פה מול עסק תחת חוזה, לא מול אדם פרטי! אתה לא חושב שאתה קצת מגזים? איזה אינטרס יש לי כבעל עסק "לגנוב" לך מידע מהאתר? בכל מקרה אם היית קורא את כל ההודעות ואת כל הניסוח היית מבין ש- ציטוט:
ציטוט:
![]() |
# 5 | |
кто ты?
|
ציטוט:
והבוט יכול להניף דגל אדום, יש להם איזה אלגוריטם מיוחד שדואג שמקום לא "יקנה" בתוצאות החיפוש, שמישהו עשיר לא יקנה הרבה לינקים לאתר שלו וככה יהיה מקום ראשון בתוצאות החיפוש, בגלל זה בדר"כ מקשרים בין אתרים עם הבדל של 1-2 PR גג... |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
|
ציטוט:
גוגל PR נקבע על פי מספר האתרים שמקשרים אלייך. ככל שיותר אנשים מקשרים ככה -PR עולה ועולה. מה שיכול להבטיח את מיקומך בתוצאות הראשונות הוא ה-Onpage Optimizing ( הדגשת מילות מפתח בכל מיני צורות ), אבל שוב לא תגיע לתוצאות גבוהות בלי ה-Offpage Optimizing שבמקרה שלנו הוא קישורים. לא נראה לי שגוגל יכולים בכלל ליצור אלגורטים מיוחדים שדואגים לזה, יש יותר מדי סיבוך בין לדעת אם הקישור קנוי או לא. האתרים המכובדים מוכרים קישורים רק בצורה פרטית ולא מפרסמים שהם מוכרים קישורים דרך האתר ואותם גם קשה לתפוס. בכל מקרה, זה עובד בימינו ועובד טוב, אני לא רואה שום סיבה לא לנצל את זה.
![]() |
# 7 |
Guest / אורח
|
מה שאתה לא מבין זה שכל הקישורים יבואו מאתרים שמאוחסנים באותו מקום.
כלומר יהיה לכל קישור משקל נמוך. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
|
ציטוט:
5 אתרים על כתובת A, 5 אתרים על כתובת B, וכו'.. בכל מקרה, אם אתה רוצה לדעת פרטים נוספים, צור קשר דרך האתר.
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
שאלה קטנה,
במה האתרים שאתה רוצה שנקשר אליהם עוסקים ? חבל שרק אני האדם הראשון ששואל את זה פה, איחסון חינם זה נחמד אבל אם הדירוגים יפגעו מקישור לאתרי זבל - לא עשינו בזה כלום.
# 10 | |
|
ציטוט:
לדוגמא תסתכל על אתר Tip-Con . ייתכן שאני גם אפרסם קישורים לאתרי פרויקטים, אבל אין מה לדאוג לגבי "אתרי זבל" זה ממש לא הכוונה שלי.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|