![]() |
# 31 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
ואני אומר לך שזה כבר בעיה שלך כמו שהבחור ציין שעבר כבר חודש והשרת היה כל הזמן למטה. |
|
![]() |
# 32 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 33 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
פשוט ב-ו-ש-ה ולאבי ולעמיטל ולמאור אין מה להתייחס בכלל , ואין מה לקנות מהם כלום , כי לא מקבלים שירות , מקבלים שקרים , ורמאות לפנים , אז ממש גרוע , שירות גרוע , פשוט הכל גרוע . אין מה עוד להגיד ,פשוט חברה מגעילה , עם מנהלים שקרנים רמאים שגונבים כסף , ומוכרים דברים לא חוקיים , אה ושכחתי ..וינטרלו לא חוקי , מה איתו חברה ? וכמו שצינתי , עבר חודש וכל החודש השרת למטה , והיה פה את FDR שאמר והצדיק ,ועוד כמה |
|
![]() |
# 34 |
חבר וותיק
|
לא מאמין בגרוש!
מאור הוא אחלה של בנאדם.. גם החברה שלו אחלה! |
![]() |
# 35 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
יש לך פה הוכחות חותכות , ואין מה לדבר עוד ! מאור ועמיטל מביאים אנשים שינסו לסדר את התגובות והרמאות שלהם , אבל זה לא ישתנה, כי רמאים תמיד נישארים רמאים ! |
|
![]() |
# 36 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני מכיר את מאור והוא לא בנאדם זבל כמו שאתה מתאר פה..בעצם הוא בכלל לא |
|
![]() |
# 37 |
חבר על
|
ד"א
נודע לי עכשיו מקהילת gamer pro שהיא תומכת בשרתי משחק cz זה חוקי לגמרי!!!! ולהזכיר לכם שזה מבית gamer של netvision אז אן כול דבר רע בזה נחזור אתה רואה שאתה מתעצבן כי לא הולך לך האשכול הזה הפך לערמת ספאם של שקר מצידו אדמינים תנעלו בבקשה + צינזור
= Last edited by Avi.B; 29-06-06 at 15:16.. |
![]() |
# 38 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
לא מגיב יותר, כל פעם יש לך שקר יותר טוב |
|
![]() |
# 39 |
הוסטסניון
|
דודי חמודי שמת לב שאתה כל הזמן חוזר על הדברים שלך ?
אתה מדביק לי דברים פליליים שאני לא מבין אותם ... גניבת שרת מדיגיטק ?? תגיד לי אתה שפוי בכלל ? אתה מוזמן לפנות לדיגיטק ולשאול האם הייתי או לא הייתי לקוח שלהם . 20 שרתי משחק פרוצים ? אתן גישה לשרתים הייעודיים שלי ע"מ שתראה בדיוק אילו שרתי משחק נמצאים שם וחבל שלא תמצא את מה שתחפש . הפלתי את השרתי משחק ? לא לא לא אני לא יעשה זאת ללקוחות שלי . שרתי Condition-Zero בלתי חוקיים ? לפי מה שאני יודע אין דבר כזה שרתי Condition Zero פרוצים . לפי מה שאני יודע כבר בסביבות השנה מאז שדיברו על זה ששרתי Condition Zero גם ה"פרוצים" אם בסדר וחוקיים ע"פ החוק . חבל מאות שאתה מתלכלך בצורה שכזו ומאיים עליי והכל . זה שאתה אומר לי שאתה לא תשתוק על זה לא אומר לי כלום ולא מדגדג לי ... אתה יכול לשאול הרבה עסקים מהוסטס שהם במקרה לקוחות שלי . הן בשרתים ייעודיים , הן בדומיינים והן בריסיילר עם SSH . אתה יכול לברר וכל אחד יכול לברר איך אני מדבר עם הלקוחות שלי . אני צועק על הלקוחות שלי ? תגיד לי אתה לא מתבייש ? עם כל הכבוד אני נותן תמיכה 24 שעות ביממה ומי יכול לאמר זאת יותר טוב מלקוחותיי שלי . אני נותן תמיכה 24 שעות ב2 3 בבוקר אני מדבר עם לקוחות יפה כמו שצריך . אני במקרה מקליט פה שיחות אצלי בטלפון כי כבר קרה לי מקרה של הטרדה ומאז התחלתי להקליט שיחות . יש לי את השיחות שאיתך אני רק צריך לחפש אותן ואת התגובה שלי תקבל בדואר מעורך הדין שלי פשוט גועל נפש שאתה מנסה להרוס . לא יהיה ולא יעבור בשתיקה . להתראות . |
![]() |
# 40 |
Permanently Banned
|
מאור לא יעשה דבר כזה בחיים!! מהיכרות אישית איתו...
תראה לי שרתים שהוא הריץ על digitekk בלי שמשה / מיכאל ידעו??? נו בבקשה תביא IP + PORT...אני רוצה לראות... בקשר לפרוצים מה זה עניינך אם הוא מריץ פרוץ או לא?? מפריע לך שהוא עושה מזה כסף? לך תקנה שרת יעודי תריץ כמה פרוצים שאתה רוצה תמכור אותם וגם לך יהיה כסף... אז למה סתם ללכלך על אנשים?? אתה רוצה להגיד לי ש19 אנשים סתם כתבו ביקורות טובות? כי שיעמם להם? כי מאור שילם להם שיכתבו? לא נראה לי...אתה סתם מנסה להוציא שם רע לחברה... בקיצור מנהלים תנעלו סתם ספאם מיותר ושקרן אחד גדול שמנסה להוציא שם רע לחברה |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|