![]() |
# 31 | |
חסום
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 32 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
שיתן לי תכסף שלי אפילו 100 שקל שאני ישלם לתיכנות אני סגרתי אם יוסי ואיתו !! תיכנות ופלאש יוסי דיבר איתו והוא אמר בסדר!
חסום
|
ציטוט:
סגרת עם יוסי שתקבל כולל הכל. אני אמרתי לך שנמחק ותקבל PSD אתה תתחיל את התכנות ואני ימשיך לך אותו כולל פלאש. אמרת לי בסדר,לאחר שקיבלתי את הPSD מאלירן סיבוני,יוסי השותף שלי שלח לך אותו והסכמת לקבל אותו ושאחרי זה נעשה לך את הפלאש. לאחר שקיבלת את ה-PSD החלטת שפתאום אתה לא רוצה זה כבר לא אמור להיות בעייה שלי. שיהיה שבת שלום ויום טוב לכולם. |
|
![]() |
# 34 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
שמעו (זה עידן) סבבה זה לא ענינכם....פשוט באנו להעביר ביקורת וחלק ממכם לא מאמינים....אמרתי אולי אם אני יעשה את הצילום מסך זה יעזור.......והוא אמר שהוא יעשה לנו תכנות ופלאש אם צחי ימחוק את הביקורת סימן שזה מזיז לו........וכמו שהוא מקבל ביקורות טובות וכולם אומרים לו כל הכבוד...אז על הרעות לא צריך לטפוח לו על השכם ולהגיד לו שהוא פעל נכון.....ואני לא ילד שמשעמם לי ואני יתחיל להמציא סיפורים על אנשים....יוסי סגר איתי בטלפון עיצוב+תכנות+פלאש ב300 ....זה מילה שלי מול המילה שלו עכשו
אבל מה נראה לכם משעמם לי בשביל להמציא כזה סיפור!? ואבי ....... אם לא יכלתם לעמד במילה שהצבתם מגיע לנו פיצוי אם אני לא טועה...או שתשלח לנו 100 שקל בשביל שנשלם לתכנות?! בזה אני לא צודק?!
צחי אוחיון , מתכנת אתרים , בונה אתרים , קידוד אתרים . Php - Html - Css - Js פרטים נוספים : 052-5-819366 -> eMail - zahiohayon@gmail.com ![]() העלאת קבצים|מזרחית|סינגלים Last edited by opsite; 23-06-06 at 12:22.. |
![]() |
# 35 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
אני רוצה תתיכנות שמגיע לי!! מה אכפת לי אם נמחק אני סגרתי ככהה תדאג לזה מהתחלה למה אמרת לי שיש הכול ותשלח לי??? האא ולאחר שבוע+ אמרת שאין לך?? הייתי אומר מהתחלה!!! או שהיית מחזיר תכסף!!! ני לא אמרתי שאני יתכנת אני לא יודע לתכנת אז אל תגיד מה אני יודע!!!! אני יודע לחלק תאתר רק חילקתי אותו אני רוצה תיכנות כמו שצריך!!!!!! ואלח תגיד אני יארגן ואינסה למצוא כבר מישהו כי אני שילמתי לך כסף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מנהל ראשי בדימוס
|
הנושא לא ממש מוצא חן בעיני והוא הולך לכיוונים לא רצויים, לעת עתה - נעול.
פותח האשכול, קיבלת אזהרה על עבירה על חוקי הפורום משום שהצעת לו למחוק ביקורת תמורת פיצוי עברת על חוקי הפורום. שנית, הייתי צריך להביא לך עוד אזהרות אבל לא אעשה זאת - פעם הבאה תדע שהוסטס זה לא מקום לסגירת חשבונות! להבא תדע שאם אראה עוד הודעה כזאת מטעמך אתה תוגבל בגישותייך לפורומים המורחבים! הוסטס לא היה ולא יהיה מקום לסגירת חשבונות ואף אחד לא יאיים באמצעות ביקורת בהוסטס לדרישת פיצויים. אגב, פותח האשכול - אתה תועלה בדיון בקרב ההנהלה הגבוהה (מפקחים ואדמינים), ואם יוחלט נחריף את עונשך ואתה אף תושעה לזמן מסויים. Last edited by Alm; 23-06-06 at 12:40.. |
![]() |
# 37 |
מנהל ראשי בדימוס
|
החלטות הדיון: יש לך באן ל-24 שעות - אתה לא תסחוט ע"י ביקורת בהוסטס פיצויים מחברה מסויימת... יש לך ביקורת כנה ואמיתית להעביר? תעביר אבל אל תאיים באמצעותה ותסחט באמצעותה את בעל החברה.
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|