|
![]() |
# 1 |
חבר על
|
אין ספק בכלללל שיש פה עסק מוביל.....
כמו שאמרתי לך אבי אם משקיעים משקעים עד הסוף אבל אני מבין את ההוצאות אז זה יכול לחכות.... שיהיה המון המון המון בהצלחה, שרתים פגז אין נפילות ואני מרוצה מתן נתן את העסק שלו לידיים טובות
# 2 |
Permanently Banned
|
מה אפשר לצפות מ 3 חברות מובילות! ואמינות! ומסודרות!
אין דבר אחר שאפשר לבקש מכזה דבר מקסים ופצצה! אבי בן אדם רציני גם את עדי מכיר מאנג'י ואת יוסי שדברתי איתו! כל הכבוד לכם! ישר כוח ובהצלחה ועוד דבר החברות הרגילות ימשיכו לפעול! או זה בנוסף? =) כן מתן גם אני קלטתי את זה אחרי זה =) אני מסתבובב בפורומים אחרים רואה משתמש חדש בשם lom לא מבין מאיפה חחחחח אחרי זה אני נכנס ורואה שיתאחדו כל הכבוד! ... בהצלחהד"א תשקיעו קצת בעיצוב =) לדוגמא אלירן יכול לתת לכם בראש מעצב מעולה! Last edited by Optimum; 26-03-06 at 23:52.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
בהצלחה יוסי...
נראה לי אני הראשון שידע על זה חחח |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר פורום
|
שיהיה רק בהצלחה!
את התיכנות אפשר לשפר אבל חוץ מזה הכל אחלה. שוב בהצלחה! |
![]() |
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
אני ישמח אם אחד מהמנהלים ידבר איתי ויצור איתי קשר.
תודה . |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
תוכל לדבר איתי ב 0544887988 ![]() תודה רבה לכל המגיבים !! ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
זה היה צפוי
![]() בהצלחה אחים ! |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
פששש בהצלחה!
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר על
|
בהצלחה לכם מזלטוב לאבי עדי יוסי ושחכתי את ה4 מצטער
אתם הולכים להיכנס חזקק בבשוק אבל חזקק שלוש חברות עם שם טוב פשש יש לי רעיון בשבילכם עכשיו תעשו כזה דבר תובילו את כול הדומיינים של החברות שהיו לכם לדומיין אחד Lom ותיתנו ללקוחות לבחור בהצלחה
# 10 |
אחראי פורום
|
באמת אחלה עסקים שהשתלבו!
בהצלחה לכם בהמשך! יוסי דני אבי ונתי - אחלה מנהלים! (מצטער אם שכחתי אחרים פשוט אותם אני מכיר). רק דבר אחד שהפריע לי - מחיר ריסלייר 2 ג'יגה. (אני נותן חוות דעת מהכרות של המחירים של יוסי ולא מושפע מהמחירים שלי בכלל). המשך יום נעים וכמובן - בהצלחה בהמשך!
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|