![]() |
# 31 | |
חבר על
|
ציטוט:
עכשיו לא רק שהתיכנות נגנב אלה גם העיצוב שלי (מכוער תחת אבל שלי) ולכן העיניין פה מסתבך הרבה יותר כפי שכאלו שמכירים אותי יודעים. אז חגי יקר ונחמד ולכל חברת סרב-אין שכפי שאני יודע אינה אחראית למעשה אני אפילו לא יגיד שזה אהזהרה ראשונה או איזהשהו אזהרה פשוט תורידו תשירות הזה מאתרכם ועם אתה רוצים חברה נורמלית את ה"חגי" הזה בדרך. דור-השארתי לך הודעה באייסיקיו אשמח עם תחזור אלי.
# 32 |
חבר מתקדם
|
שלום רב וחג שמח!
אוקי . אני יתחיל כאן לעשות קצת סדר בבלגן שכולם יבינו. חגי התכוון לכנס איתנו בחברה ובתמורה הוא היה צריך להביא לנו דברים שהוא מתכנת ועוד. ואנחנו כמובן עוד לא הכרנו אותו לא אני ולא מאור לכן הסכמנו לראות את עבודתו בשטח. הוא הציג לנו כמה עבודות שלו שאני פשוט אמרתי לו שזה גנוב וזה לא הוא הכין, אז הוא טען שאני מתייחס אליו בזלזול ועוד. ואז הוא הביא תמערכת הזאת והודיע לנו ובמיוחד למאור שהוא בנה לבד את כול האתר וכול זה . ואז שלחתי הודעה למאור ואמרתי לו שזה גנוב אך מאור לא האמין לי כול כך ואז התחלנו לחפש דרכים ליצירת קשר עם זה שבנה שהוא כמובן טל. בעזרתו של שגיא הצלחנו למצוא את המנסג'ר של טל ויצרנו איתו קשר בהקדם,כמובן טל אישר שזה מערכת שלו ובאותו הרגע התחלנו בתהליכים נגד חגי. אני לא אפרט כאן את התהליכים אשר נגרמו על מנת לא לגרום עגמת נפש. אך אני יכול לומר שהם חמורים מאוד ולא עברו בשתיקה מהצד שלי , מהצד של מאור ומהצד של שגיא. כמו שאתם יכולים לראות האתר של חגי לא פעיל ברגע זה בגלל שהפסקנו את חשבונו ועוד. בכול מקרה למרות שאנו בעלי Serv-In לא ידענו על כך ובכך אנו לא אשמים. אך בכול זאת ברצוני להתנצל בפני טל על מה שקרה . וכמו שטל הספיק כבר להכיר אותנו ורובכם שמכירים יודעים שאנו אנשים ישרים ובדברים שלא תקינים אנו מטפלים בחומרת העניין. מקווה שהבהרתי את העניין כאן. חשוב לציין שמה שקרה לא קשור ל Serv-In אלא קשור לחגי בלבד! בברכה , עמיטל. Last edited by Amital; 13-03-06 at 00:10.. |
![]() |
# 33 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
שיהיה לכם המשך לילה טוב. Last edited by Sagiii; 13-03-06 at 00:15.. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|