![]() |
# 31 | |
חבר על
|
ציטוט:
סבבבה.
![]() |
# 32 |
חבר על
|
יאאלה נו
בוא נדבר דוגרי , כל הקטע של הכתבה היא להסביר לילדים בני 12 - 14 שיש פה שפותחים חברות איחסון , להפסיק להתלהב מהמונח מנכ"ל כי הוא לא אופייני לילד בן 12 . לא צריך ICQ , בשביל זה צריך להכין עמוד יצירת קשר שאתם מקבלים למייל וחוזרים אל ה'לקוח' . תהיו קצת מקצועיים (בעלי חברות האיחסון בני 12-14 ![]() ואל תקראו לכם מנכ"ל כי אתם אולי לפי ההגדרה המילונית כן אבל אתם עושים מעצמכם בדיחה ענקית , אני למשל בכל סוף הודעה שיש ורשום מנכל שמנכל סמנכל אני נקרע אתם חושבים שזה ירשים את החדשים שבהוסטס שירצו איחסון וישאלו אז תרשמו מנכ"ל אז ההוא יגיד "וואלה!זה מנכ"ל נדבר איתו בטח יש לו חברה גדולה " אבל ... אתם חושבים ..וזה לא עוזר. ובמיוחד כשרואים בצד את גילכם האמיתי ולמטה מנכ"ל :S פשוט בכל סוף הודעה תרשמו את שימכם וזהו . פתרנו את הבעיה ? Last edited by The Predator; 11-03-06 at 10:12.. |
![]() |
![]() |
# 33 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
לדעתי עם הקטע של המנכ"ל זה עבר בפורום כל כך הרבה דיונים..
עזוב , אין מה לדבר על זה אפילו זה גם לא חוקי לרשום כזה דבר.. בכל מקרה אני יכול לקרוא לעצמי מנכ"ל אם אני רוצה.. ![]() אני מעדיף "מנהל מחלקת אינטרנט" בנוגע לעיצובים.. יש כאלה שיכולים להציג דוגמאות לעיצובים שהם כרגע פנויים בדרך כלל בעיצובים מפרסמים על הידע והטכנולוגייה שבה החברה משתמשת ביצירת האתר והסבר.. וכמובן לפרטים נוספים ומחיר יש אפשרות ליצור קשר... בנוגע לעידכונים, אני לא יכול להסכים איתך יותר מזה... אגב, רק אני או שבאתר של Oxserv שעיצבת יש דמיון מסויים בין לוגו הוסטס לשעבר לבין הלוגו שלהם ?
![]() |
# 34 |
חבר בקהילה
|
אוי גאד...-_-"שוב אתם עם התלונות והמריבות המטומטמות שלכם?
אני לא מבינה תקטע? מה מפריע לכם שאנשים פותחים חברה?תנו להם,ללמוד טיפה על מהות העניין להתנסות,זה כאילו עניין שאם הם יפתחו תחברה יהרס היקום. ואם כ"כ אתם מתווכחים על מה מהות המילה מנכ"ל?בתכלס,אפשרי ללכת למקום מסוים ששכחתי את שמו ולברר על כל מהות העניין המכונה "עסק",וכל חלקיו מה שנקרא,מהו בעצם וכו'... בסה"כמזה משנה לכם?מצחיק לכם תצחקו לכם אבל למה צריך לצרוח לכל העולם,אנשים מתנסים,רוצים גם,לומדים וכל אחד בדרך שלו. זה לא שכולם עוברים פה על החוק או משו. בסה"כ אנשים ילמדו מהטעויות שלהם. אני בחיי לא מבינה את כל הריבים האלו בפורום על עניין החברות הוסטינג. |
![]() |
![]() |
# 35 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
זה לא שכולם עוברים פה על החוק ? השתגעת ?
הרוב שפותחים "חברה" לא נרשמים בכלל למע"מ ומס הכנסה...ובטח בטח שהם עוברים על החוק ואם אין תיעוד לרווחים שלהם אנשים מבוגרים אפילו נכנסים לכלא על זה.. זה עבירה חמורה ביותר ! |
![]() |
![]() |
# 36 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אז בוא אני אחדש לך, 90% מהאנשים שרשומים פה למס הם עסק, לא חברה אלא עסק ולכן הם לא יכולים לקרוא לעצמם מנכ"ל, אין לרובם עובדים שמקבלים תלוש שכר, שהם משלמים ביטוח לאומי וכו'. אין פה שום קשר לטעויות ומה שכותב האשכול בא להגיד פה בגדול זה שרוב התחום בנוי על ילדים קטנים ש"מתלהבים" וקוראים לעצמם מנכ"ל - מה שהם לא! |
|
![]() |
![]() |
# 37 | |
кто ты?
|
ציטוט:
בגלל שהם לא יכולים לשאת בעונש פלילי. וגם כי זה נראה להם "כסף קל". |
|
![]() |
![]() |
# 38 |
חבר בקהילה
|
1.כשאמרתי שלא כולם עוברים על החוק התכוונתי למבוגרים יותר.
2.בתכלס זה בעצם שימושי,כי מס הכנסה,לא יקח מילדים מתחת לגיל 16[או שזה היה 17 או 18],כסף,רק יהיו רשומים כעסק,וזה בדוק. 3.אז אלו שלא יכולים לקרא להם עסק זה עניין אחר,אבל מה שלא מצא חן בעייני שESWD,כתב את ההודעה ביתר כלליות.אוקי,אז הם קוראים לעצמם מנכ"ל זה כ"כ מפריע לכם? ------ 4.ולדבר אחרון,אולי פשוט תדווחו על אנשים כאלו,למה לרשום,התקשרו למס ההכנסה,ודווחו עליהם. ואם אין לכם כוח?אז אני לא רואה שום טעם לדיון. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|