|
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
http://israel-serv.co.il
לפי מה שאני יודע הם בתהליך והם קונים עיצובים וזה...האתר מהיר,השרת טוב,או שיש לא עוד שרתים...בכל מקרא זאת הכתובת |
![]() |
# 2 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
רק באמת חבל שהוא מחק את הדומיין NET שלו ובגלל שהייתי תלוי עליו לא ידעתי שהשרת פועל לפני כמה שעות. |
|
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
בן כרגע מחוץ לבית ולא יהיה זמין באינטרנט היום או מחר כניראה, הוא מעכשיו יענה בפלאפון לכל המתקשר.
Permanently Banned
|
הוא פעם טוב פעם חולה פעם טוב פעם חולה.
Last edited by שלומי אזולאי; 02-03-06 at 23:45.. |
![]() |
# 5 |
אחראי פורום
|
עזבו את בן...
הוא חולה! מוזר כי אני לפעמים גולש באתרים שעל השרת שלו והכל עבד ועובד. המשך יום נעים, גיא.
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
טוב גם אני לקוח של בן והחברה המחורבנת שלו עלו לי על העצבים נמעס האתר שלי לא עובד כבר 3 ימים והיה להם עוד כמה נפילות החודש חשבתי שהיא חברה על רמה(כמו שהם אמרו פה) באמת הם היו על רמה אני זוכר רק נפילה אחת שלהם(חוץ משתיי האלו האחרונות) וגם אותה סידרו מהר אבל אחרי מה שקרה אני כבר לא חושב שהם שווים משהו ולכל אלו שאומרים "אני רואה שהשרת פועל" זה בגלל שיש לו שתיי שרתים יש אחד שאף פעם לא קורה לו משהו שחוץ מהאתר של החברה שלו ועוד אתר שאני מכיר אף אחד אחר לא מכאוכסן עליו אני רציתי שיעביר אותי שרת ההוא והוא אמר לי שאין לשרת ההוא DNS אלא חייב להעביר אותו דרך איי פי ולא הייתי יכול לעשות את זה אז נשארתי בשרת השני שכל 10 שניות נפל
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by gillllll; 03-03-06 at 13:09.. |
![]() |
# 8 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
ח'ברה חאלס.
בן דבר איתי במידה ואתה צריך שרתים וכד' ללקוחות שלך אני מוכן לתת לך חינם. בכל מקרה, כמו שראיתי 012 חסמו לבן תשרת כך שאין לו מה לעשות. מקווה שהכל יחזור כרגיל החברה של בן מעולה זה מה שיש לי להגיד! שבת שלום.
חבר מתקדם
|
מה מעולה חרא של חברה אני עד עכשיו לא מצליח להכנס לאתר שלי והוא לא עונה לי
|
![]() |
# 10 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
לא מבין מה הבעיה שלכם...
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |