![]() |
# 31 |
הוסטסניון
|
יש לי מחשבה מפחידה בעיניין:
תחשבו על זה שאם אתם מתים אתם רואים כל מה שקורה כמו בחיים דרך העיניים שלכם,רואים את ההלוויה שלכם ואת כל המשפחה בוכה אבל אתם לא יכולים לדבר אתם מנסים לומר משהו אבל לא מצליחים הפה משותק ורק העיינים ממשיכות לראות הכל והזמן עובר כרגיל ושקוברים אותכם אתם שוכבים מתחת לאדמה ופשוט נועצים מבט בתקרה של ארון הקבורה וככה יש אנשים שפשוט שוכבים שם מיליוני שנים בלי דרך לצאת רק בוהים בתקרת הארון... מפחיד לא?-לדעתי כן..
# 32 |
תודה על תרומתך.
|
מפחיד לא שווה להאמין בזה =/
# 33 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
מתים. שוכבים בקבר. הפואנטה היא, שאתה לא יודע שאתה שוכב בקבר. זהו. נגמר החיים. מה שהספקת הספקת, מה שלא-לא. |
|
![]() |
![]() |
# 34 |
הוסטסניון
|
"יש אנשים שפשוט שוכבים שם מיליוני שנים בלי דרך לצאת רק בוהים בתקרת הארון"
דבר ראשון, הגופה מתרקבת. דבר שני, אי אפשר לבהות... אתה מת. דבר שלישי, היהודים לא נקברים בתוך ארונות (רק מי שרוצה), הם נקברים בתוך בד של דגל ישראל, בשביל שנחזור שנרקב ונחזור להיות אפר (ע"פ בראשית....). |
![]() |
![]() |
# 35 |
תודה על תרומתך.
|
נחזור להגדרה של "חיים":
יצור חי, שמתקשר עם סביבתו, ויכול להגיב לגירויים שונים שמקיפים אותו, אהה וכמובן יכול להתרבות=] אדם מת: בדיוק ההפך. הבנתם את הפואנאטה? כשאתם מתים- נגמר הסיפור. אין עולם שאחרי, ואין כלום אחרי. הכל נגמר. אין הרגשה, אין חיים, ואין את עצמכם=] |
![]() |
![]() |
# 36 |
חבר בקהילה
|
שמתים אתה עולה למשפט ושם אסור לשקר.
אני יודע שבין השאלות הראשונות שואלים אותך - האם ציפית לישועה שהמושיח יבוא? אם ראו לנכון שאתה הולך לגן עדן אתה הולך לגן עדן ואם ראו לנכון שאתה הולך לגיהנום אתה הולך לגיהנום. כפי שידוע לי, בגדן עדן לומדים כל הזמן תורה, העיסוק הוא לימוד תורה. הולכים לגיהנום כאשר צריך לכפר על חטאים. אני מאמין בגלגול נשמות ויש לי גם הוכחה. סתכלו בסידור > שיר השירים > אחרי מזמור ח'. |
![]() |
![]() |
# 37 |
הוסטסניון
|
שונא לחשוב על זה.
לפעמים זה גורם פחד איום! להרגיש - שעוד כמה זמן ... אתה כבר לא תהיה ולא תחיה.. והעולם הזה ימשיך, ומי יודע מה יקרה? מפחיד נורא. כאילו כל החיים האלו הם שקר אחד גדול. שיש לו סוף וזה נורא מפחיד. אני שונא לחשוב על זה.
# 38 | |
הוסטסניון
|
![]() ציטוט:
![]() |
# 39 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
שאני חושב על זה ניהיה לי פחד נוראי שאי אפשר לתאר.. |
|
![]() |
![]() |
# 40 |
חבר פורום
|
אני בנאדם שמאמין בתורה והכל ואני מאמין שיש עולם שאחרי אבל בואו לא נעסיק את ראשנו בזה ונחיה את החיים.
רוצים לשמוע סיפור אישי? לפעמים אני חושב בלילה על זה ואז אני נזכר בסבא שלי (שהוא עדיין חי כן? יבדל"א) והוא חולה סרטן ואם הוא בנאדם שלא חושב על המוות ואני יודע כי אני מגיע איתו לשיחות נפש הכי עמוקות שיש והוא אומר לי שיותר איכפת לו שהוא יקום מחר מאשר לחשוב על עוד שבוע.... "קח את החיים בצחוק גדול ממילא לא תיצא מהם בחיי" החיים זה שגרה והמוות שובר שגרה תנו במשך1-120 שנה האלה שאתם חיים לתת את המקסימום בהכל בכל דבר שבוא יעזור לכם בכל דבר שיתרום לכם להעביר את ה120 שנה האלה שתזכו להם כולם וזהו אין יותר מה להוסיף. מה יקרה אחר כך?"שנגיע לגשר נחשוב איך לחצות אותו"
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|