|
![]() |
# 1 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
תנסה לעלות אצלנו ותנסה בשירות אחר תראה את ההבדל . |
|
![]() |
# 2 |
חבר פורום
|
באודות רשום
יהודה [מנהל האתר]: תודה רבה על העיצוב והתיכנות של האתר, עם לא אתה האתר לא היה פועל רושמים אם לא עם וביצירת קשר תגדיל את השורה של הערות ותרחיב אותה בשאלות והתשובות תבליט את השאלה ותעשה רוווח של שורה בין שאלה לשאלה ו... בשאלות והתשובות רשום האם הקבצים נשארים תמיד בשרת? עם העלתם קובץ שלא תקין כמו: פרונו , או כל דבר אחר התמונה תמחק מיידית מהשרת. שוב--רושמים אם לא עם יותר נהוג ויפה לרשום צור קשר ולא צרו קשר זה גם יותר מקצועי ותחליף לוגו,דומיין המהירות שלך ממש טוב מקווה שתייסם את זה כי לקח לי די הרבה דמן לרשום את זה.. יש עתיד נרי. Last edited by נרי; 19-01-06 at 22:48.. |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
כן אני יודע שכותבים "אם" במקום "עם" , זה יתוקן ..
ותודה רבה לך על ההערות, אני יקח לצומת ליבי. |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
בהצלחה מאור
חסום
|
אשמח לעזור בנוגע למערכת אני מכיר תסגנונון הזה.
|
![]() |
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
עדי - תודה רבה אחי .
Maj0r5 - תודה רבה על ההצעה, עם נצטרך עזרה נפנה אלייך ![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
חבל מאד, לגנוב וגם לשקר.
http://firestyle.net/images/pics/PicMe.jpg שה"מעצב" שעיצב לך את האתר, ידע לעצב, ולהשתמש בסגנון משלו, ולא לקחת "השראות" או חלקים מעיצובים, שיצלצל אלי. דרך אגב התמונת רקע נלקחה ממערכת הפעלה(ווינדוס) => אפשרות לתביעה ![]() בהצלחה בדרכך הלא יוצלחת ולא מוצלחת. |
![]() |
# 8 | |
חבר על
|
ציטוט:
עלק ה"מעצב" שלי עשה לי, אם תשלם כסף אולי יעשו לך משהו לא מועתק. אני בטוח ב-100% שזה בחינם העיצוב.
# 9 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
# 10 |
חסום
|
די כולכם להשמיץ,
אז מה טעה פעם אחת זו לא סיבה טובה לרדת עליו,בוא נראה לכולם נאמר יש אתר אני יאמר לכם:"חראים מטומטמים,גנבתם תעיצוב" וכ'ד,ואתם תענו לי,"לא זה המעצב שלנו". עדין השקר עדין לא שקר שחור הוא שקר לבן לטוב,נראה אותכם במקומו,תחשבו לפני שאתם מגיבים. ואני מת לראות אתכם מעצבים עיצובים פי 8 על זה אני רוצה לראות! מאור יוסף |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|