![]() |
# 31 |
חבר על
|
שאלה ,
איך המערכת הזאת מבחינת אבטחה ? מה יותר מאובטח IPB או Mybb ?
חבר וותיק
|
בעע האתר נפתח "למען הקהילה" או למען הרדיו? \:
הקדוש ברוך ה' =]
|
פשש יפה מאוד
![]() בהצלחה ![]()
משתמש חדש
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 35 | ||
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
זה הופך את האתר "לאתר למטרת רווח" כי לא, זה לא למטרת רווח בכלל ואני אפילו לא מקבל על ולא מעוניין לקבל על זה שקל אחד. ציטוט:
אבל בכל מקרה, יוצרי המערכת מוציאים מידי פעם עידכון אבטחה ואנו מעדכנים אותו באתר העברי. תודה לכל המגיבים ![]()
# 36 |
משתמש - היכל התהילה
|
היא נראת דומה מאוד ל VB ...
המערכת נראת נחמדה מאוד. בהצלחה לה. |
![]() |
# 37 |
הוסטסניון
|
מערכת נחמדה מאוד, אהבתי
![]() |
![]() |
# 38 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
נו.. עוד ישראלי מצוי... :qqb009: השירות הזה חינמי, חינם! אתה יודע מה זה? לרווחת הגולשים, אז נכון הצהרנו (דבר שלא היינו חייבים לעשות) שהפרוייקט אינו למטרות רווח והפרסומת עדיין וגם לא תכניס לנו כסף ישירות לכיס. הפרסומת הוצבה על ידיי למען קידום פרוייקט אחר שלי - ZolaZone Network, הצתרף אתר חדש - רדיו אקסוום ואני מקדם את הרדיו שלו בעזרת הצבת באנרים בכמה אתרים, יש לך בעיה? - תתלונן, אין מי שישמע בן אדם חוצפן כמוך. אני ושאר שותפיי לא חייבים שום דין וחשבון לאף אחד, אם ברצוננו לעשות מהפרוייקט כסף אנחנו נעשה את זה בלי לחשוב פעמיים על הגולשים - כי זה לא מפריע להם, ולא אמור להפריע להם. אני מציע לך לא להגיב פה יותר, אתה רק תשמע יותר מאעפן...ואתה לא רוצה בזה, נכון?:qqb006: |
|
![]() |
# 39 |
משתמש - היכל התהילה
|
דבר ראשון אחלה אתר... אבל למה לשקר? O: בדקתי... אין "אתר ישראלי רשמי" בכל מקרה באמת עבודת צדיקים לתרגם ולתת תמיכה =] אחלה מערכת (בעיה קטנה במנוע עיבוד הSQL שיגרום ל"באגים" קלים במערכת תחת עומס...)
|
![]() |
# 40 |
משתמש - היכל התהילה
|
![]() כי לפי היוצרים, אנחנו הרישמיים. והנה תראה את זה לפי הפרופיל שלי: http://community.mybboard.net/member...ofile&uid=2476 ותודה לכולם ![]() לגבי הבאגים וכל זה, אנחנו לא היוצרים, אנחנו רק המתרגמים והתומכים בישראל.
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|