![]() |
# 31 |
חבר וותיק
|
מה יותר הגיוני להאמין?
1) בנאדם השיג מידע בצורה לא חוקית וכך ידע איפה להשקיע את הכסף. 2) טוען שהוא בא מהעתיד ב"רכב" זמן... אפשר לערוך השוואות מסויימות והשערות. לדוגמא, בעוד 100 שנה סביר להניח שדרכי החשיבה שלנו כבני אדם תשתנה - מה נראה לכם הסיכוי שבנאדם אחד יהיה בבעלות מכשיר כזה ויהיה כה לא אחראי ויעשה את מה שעשה עד כה? נשמע לכם הגיוני שבנאדם בעוד 100 שנה יתמוסס ויזיל ריר אל מול 300 מיליון דולר עלובים כשברשותו מכונת זמן? \: חוץ מזה ישנן המצאות מסויימות שבעתיד [מאה שנה] ואני מצטט "יגרמו לכלכלה בעולם לקרוס"(ערוץ המדע) - כך שכסף לא יהיה חשוב. קיצור - הוא בטח אומר זאת בכדי לחפות על שותפיו.
# 32 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
אני למדתי להתעלם מההיגיון במקרים מסויימים, זה לא המקרה..אך לא תמיד צריך לחשוב לפי "היגיון". יש הרבה דבריםפ מדהימים ולא הגיוניים ביקום שלנוץ |
|
![]() |
![]() |
# 33 |
חבר בקהילה
|
"אה כן בטח".
|
![]() |
![]() |
# 34 |
משתמש - היכל התהילה
|
![]() ![]() ![]() די מוזר לדעתי. תחשבו על הגיל שלו, אם הוא חזר בזמן הוא מבוגר יותר מאשר 220, כי הוא חזר 220 שנה אחורה בזמן שהוא היה כבר הזמן הזה(היום כאילו). ובזמן הזה הוא היה קצת מבוגר מן הסתם כדי להבין את הדברים. ככה שיוצא שהוא בן מעל 220 בזמן שלו כביכול. שבזמן שלנו זה לא הגיוני.. אבל מה שכן, בעתיד המדע יתפתח, אולי אנשים יחיו הרבה יותר שנים? ככה שזה ממש ממש מוזר. אני לא יודע אם זה נכון או לא, אבל אני מקווה שזה נכון, כי אם זה נכון זה יעזור למצוא תרופה למחלת האידס ועוד המון המון בעיות בעולם(וממש לא חסר כאלה).
# 35 |
מ.תיכנות
|
ראינו את אותה סדרה, ערוץ 38 אני חושב, מעניינת, על רובוטים בגודל של אטומים, אטום + אטום + אטום
![]() וכן, הכלכלה תקרוס, כיוון שאם נוכל להכין דברים בעצמנו, נוכל להכין מזון, וכסף, ובעצם כל דבר שנצטרך, ללא תשלום כלשהו. |
![]() |
![]() |
# 36 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
הכלכלה לא תקרוס כי תמיד יהיו חוקים בעולמנו הזערורי, שיעצרו אותה מלקרוס. ותחשבו יותר רחוק, אז בעצם איזה מן עולה זה יהיה? נבחר איך יצאו התינוקות, נבחר איך יהיו החברים, נייצר מזון, נייצר כסף..בשביל מה בעצם נצורך את העולם הזה? |
|
![]() |
![]() |
# 37 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
על כל מקרה - על מה שאני מדבר זה לא זייוף - כמו זיוף כסף... לא יהיה ניתן להבחין בן מוצר שנעשה ע"י מכונה שמפרקת אטומים לבין חומר אמיתי... חוץ מזה רוב העולם לא עשיר ואני לא חושב שיהיו הרבה אנשים שיתנגדו להכניס חול לתוך מכונה ולקבל מה שהם רוצים... וגם אני חושב שיהיה עדיף שלא להביא משום מקום איזה "משחה" (נגיד..) שמרפאה הכול.. ומביאה חיים עד גיל 220... לדעתי עדיף להתפתח כרגיל כי זה מה שהופך את החיים למעניינים ומאתגרים. וגם יצא לי לפעמים לחשוב על העתיד שבו רובוטים וכו' יעשו לנו את העבודה ואנחנו נשב כל היום בבית - נהייה שמנים. P:
![]() |
# 38 |
חבר מתקדם
|
בקיצור... אני חושב שהם צריכים לתת לו צ'אנס... ללכת ביחד איתו למחבוא של בן לאדן!
ואפילו אם הוא יברח... לבנאדם יש 300 מיליון דולר בחשבון הבנק... לאן הוא כבר יכול לברוח?!
# 39 | |
מ.תיכנות
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 40 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
מוזרררר...
רק בגלל האי תיעוד שלו עד שנת 2002 זה מוזר... כי לא היה כתוב את זה בסוף הייתי בטוח ב 100% שזה סתם אבל רק בגלל הכי תעוד זה נשמע מוזרר ומשהו טיפה טיפה טיפה 0.00000000000000000000000000000000006% אמיתי.... וואי הייתי מת לדעת אם זה אמיתי או לא!!! ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|