![]() |
# 21 | |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
ציטוט:
# 22 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 23 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אבל זה לא ממש ככה לקוח מרוצה מספר לחבר לקוח לא מרוצה מספר לכל מי שיכול(הורס תמשפט חח) |
|
![]() |
# 24 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
עדיך להשאיר את זה שמישהו חכם יותר ממני וממך אמר וזהו ![]() |
|
![]() |
# 25 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
כעיקרון, ליאור, אני ממש ממש מעריך אותך ואוהב אותך.
אתה בנאדם זהב! פשוט 10! אבל לדעתי אתה לא ממש צודק.. בכל מקרה למה אתם בכלל מתווכחים פה?! יכולת להתחבר לאיסי או למסנג'ר, לסגור איתו את הכל וזהו במקום לריב. אני בדעה של טל.
חבר פורום
|
אני לא מכיר אישית אף אחד.אבל זה הפך להרגל לא יפה,שכל דבר קטן שהלקוח טיפה לא מרוצה הוא ישר רץ להוסטס,במקום לדבר אם בעל החברה ולפתור את הבעיה יפה
|
![]() |
# 27 |
חבר וותיק
|
לדעתי ליאור מנסה, אבל לא כולכך הולך לו אם לקוחות,
וליאור דיי צודק בקטע הזה, בד"א יוגב היית נותן ביקורות מצויינות על אקסטים סרב לא? , |
![]() |
# 28 | |
חסום
|
ציטוט:
למה אתה רואה את 012 מתחברים ל ICQ ? אויש נו באמת . איך אני אדע שיש לו תקלה בדיוק אם אני לא נכנס ? שלא יקטין ראש , שיגדיל . אם הוא היה שולח מייל זה היה מגיע גם לפלאפון שלי . admin@extreme-serv.co.il |
|
![]() |
# 29 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
בס"ד
מצטער מאוד לשמוע, מוריד משם של החברה!! אבל אני עדיין,חושב חברה רצינית שהיה בהצלחה...
חבר וותיק
|
ציטוט:
כל הזמן אתה משווה בינהם, תשווה בין מישהו פחות או יותר ברמה שלך ולא במליון דרגות מעלייך. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|