|
![]() |
# 1 | |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
סכום כזה או אפילו יותר הייתי נותן בשביל www.forumix.co.il ..
האתר שלך לא מי יודע מה, והסטטיסטיקות לא אמיתיות, יש לך 80 מחוברים לאתר בו זמנית |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ואין לפורומיקס זכות כ"כ לדבר על סטטיסטיקות לא אמיתיות (יחס משתמשים הזוי לעומת אשכולות / הודעות) |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
FORUMIX הוא הפורום הכי תחמן אני אישית עשיתי ניסיון ואתם לא עוברים שם את ה 1500 כניסות ליום וגם זה בקושי אז נשמה שלי אל תבוא תדבר אליי ! |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
זה לא הפורום שלי גם , אני רק חלק מהצוות שמה וזה שמעליי ^^ חחח כנס לפורום תוכנות להורדה \ משחקים להורדה \ כל דבר שקשור להורדה כל אשכול עם מעל אלף תגובות, תראה באיזה תאריך נפתחו, אשכול שנפתח לפני 3 ימים עם 100 תגובות אז תסתום את הפה שלך אחי ואל תדבר יותר סבבה אחי? |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני מכיר את הפורום הזה ממזמן עוד כשהוא נפתח היו שם 30K משתמשים בלי כמעט הודעות הבעלים מריץ בוט הרשמה כל כמה זמן כדי שיראו כמה הפורום טוב שיהיה בו הרבה משתמשים |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אבל אם אתה לא מאמין, 290 טבלאות במסד של הפורום ועוד מסד אחד בשם "test" עם טבלה אחת Last edited by Haimz; 19-12-10 at 15:53.. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
חחחחחחחחחחח 200 דולר זה 2000 שקל? וואי וואי אני מדבר פה עם ילדים !
אמרתי שזה במצב הטוב שלו הרווחתי ככה ! זה א'.. ב' 1000 כניסות לא יכולות לזייף... זה גוגל מחשב לא אני !! וג' FORUMIX שווה הרבה יותר מבחינה סטטיסטית אבל אל תשכח מה שבא יחד עם הקהילה ! שעליהם כבר פירטתי ואינם נמצאים בשום פורום גם לא ב FXP ! אז נשמות שלי אל תנסו להוריד לפורום שלי את הרמה למה אני יכול להוריד פה אתכם לתחתית אל תדליקו אותי ! |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|